Şimdi Ara

HAYATIMI BOŞA HARCADIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
4
Favori
7.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o olmaz dediğiniz 5-6 üniversite İTÜ ODTÜ falan sanırım. Ben onları zaten kazanamayacağımı biliyorum. E bunlar dışındaki ünilerde birbirine benzer. Dediğim gibi tek isteğim batı da okumak. Ama üniversitenin eğitimi de iyi olmalı. Bu yıl zaten kendimi eve kapattım. Sosyal hayatım olmadı. Sevdiğim birçok şeyden uzak durdum. Ama evde boş boş oturdum. Bir türlü o masaya istekle oturamadım. Elbette hiç çalışmadım demiyorum ama yeterli değildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 i abartınca aile iliskilerin bile bozuluyor. Sana 60 günlük NoFap ve spor salonu yazıyorum. Bu ilaçlar seni iyileştirir.

• Nerple kullanıcısına yanıt
    çaresi olmayan bir durumda değilsin kardeşim.
    1 yılda istediğin hayata kavuşabilirsin.
  • Adamın hayatı daha yeni başlıyor nasıl boşa harcamış?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoFap için motive edici tavsiyeleriniz var mı?

• crux07 kullanıcısına yanıt
    Bununda tek çözümü şehir dışı üniversite olarak gözüküyor herhalde

• Nerple kullanıcısına yanıt
    Hocam NoFap gerekli bir şey. Hayatını ve kendini seviyorsan NoFap’a başla.

• 18 yasinda gec kalmadin biz 24uz o zaman ölmemiz lazim ben daha 4 seneligi kazanmam lazimki olsa bile yas 28-29 oluyor bitince

• İkimizinde aynı sorunları var. İkimizde üniversite kazanmak istiyor. Bence bu saatten sonra yaş çok önemli değil.

• Ben de seninle aynı durumdayım hatta daha kötüyüm benim de isteğim mf de 120 bine girmek batı da mühendislik okumak 99'luyun ilk kez bu sene giricem sınava ama yapamayacağım kesin çünkü hiç temelim yok daha önce hiç ders çalışmadım. Sen 2000'lisin sanırım senin için geç değil bu sene temel de atmışsındır mezuna kalır kazanırsın bence benim hem 3. senem hem de hiç temelim yok 3. senemde de 200 bine bile giremicem kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivo -- 25 Temmuz 2018; 13:21:59 >
  • Kilo alabilmek için zaten düzenli beslenmeniz gerekiyor. Malum ülkemizde et pahalı fakat et yerine alabileceğiniz sebzelerde mevcut alternatifleri araştırın. Bu vazgeçmeniz için bir sebep değil.

• Kendini psikologluk görmüyorsun ama durum çok vahim. Özel bir akıl hastanesinde yatmayı denebilirsin, parayı basarsan en kral muameleyi görürsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secrecy

Benim 24 yılım boş geçti 18 ne ki
    benim 45 yılım boşa geçti 24 neki

• Daha gençsin hemde çok.

• Ivo I kullanıcısına yanıt
    Hocam 120k batıda üniversite yok. En azından benim istediğim bölümün yok. Hocam ben mezuna bile kalsam yapamam gibime geliyor.

• ozdemir_80 O kullanıcısına yanıt
    Sizdeki o çalışma arsusu inşallah bana da gelir hocam. Çalışmaktan nefret ediyorum. Ama çalışmayıncada olmuyor

• Hipotermi kullanıcısına yanıt
    Hocam bende iştah sıkıntısıda var. Yemeklerde seçici davranıyorum. Aslında yaşıtlarımdan farksızım. 2 öğün yiyorum. Ama hepsinin maşallahı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerple

Hocam 120k batıda üniversite yok. En azından benim istediğim bölümün yok. Hocam ben mezuna bile kalsam yapamam gibime geliyor.
    Nasıl yok hocam bilg müh de 130k da balıkesir var 140 k da tekirdağ var ısparta var falan var yani buralar batı değil mi? benim hedefim de 120 130k k girip ısparta da 2. öğretim bilg müh okumaktı ama yapamam ben hiç temel yok ders bilgim falan sıfır senin iyi kötü temelin varsa halledersin bence.
  • Ivo I kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kariyer planlamama göre en azından prestijli bir okulda okumam gerekiyordu. Maalesef dediğiniz üniversitelerden çokta kaliteli mühendisler çıkmıyor. Hayalim ODTÜ falan değildi ama en azından Sakarya ya da Ankara'da okumak isterdim.

Temel maalesef yok hocam. Bu yıl az çok çalıştım hepsi o yani. Mezuna kalırsam yine aynısı olur diye korkuyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.