Şimdi Ara

Hayatınızı etkileyen hastalığınız var mı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
3
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerim terliyor.Telefon kullanmak işkence sınavları yapmak ve belge doldurmak işkence.Akıllı telefonlarda kelime tahmini olması benim için büyük nimet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronik faranjitim var yerden toz kalksın boğazım kitleniyor su bile içemiyorum 1 hafta boğaz şişliği ağrısı sonra 1 hafta burun akıntısı olur sonra düzelir birde 6 ayda bir sebebsiz yere kendi kendine çıkar
  • VITILIGO

• Basur var, seyahate gidip farklı yemekler yeyip kabız olunca çok kötü etkiliyor.
  • disleksi olduğumu düşünüyorum,bazen istemdışı konuşuyor,hareketler yapıyorum.bazen basit sorunları çözemiyorum vb vb
  • Meniere sendromu yani iç kulak tansiyonu.. ALLAH DÜŞMANIMA VERMESİN yaşam kalitesini sıfırlıyor hiçbir iş yapamıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 6 Ekim 2015; 22:20:07 >
  • Bel düzleşmesi, Skolyoz, astigmat miyop'

• aşırı derecede alerjik astımım vardı.bu sosyal hayatımı herşeyimi etkiliyodu.neyseki çok şükür bitkisel tedavi ile hastalığı baya hafiflettim .doktor doktor dolaşmayın boşuna hiç çözüm bulunamamıştı.alerjik astımı olan varsa tavsiyeler veribilirim.hatta bu konuda bu forumda bir konu açmayı düşünüyodum insanlara yardımcı olmak için ama beceremedim.nasıl açılyor ki konu
    ?
  • Rutin olarak hacamat yaptırırım, göz bozukluğum dışında hiç bir sağlık problemim yok. Gözde doğuştan biraz miyop var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drkan_Kzltan

VITILIGO

Kaç senedir var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

quote:

Orijinalden alıntı: Drkan_Kzltan

VITILIGO

Kaç senedir var ?

4-5 yıldır var

• Daha yeni yani. Yayılma çokmu ? Yüzde vs. Nerede var ?
  • 4 yaşımda sağ gözüme bıçak battı. O günden beri tek gözle yaşıyorum. Nasıl bir olduğu hususunda en ufak bir fikrim yok, ayrıca estetik anlamda (göz bebeğinde elipsleşme ve bıçağın bıraktığı leke ile ameliyat kaynaklı göz kayması var) da problemlerim var. Berbat bir durum ve tedavisi de yok.

Kornea nakli dahi çare olmadı. 10 yıl sonra falan çözüm üretilir sanıyorum derdime.

Hastaneye malüllük için başvuru yaptığımda şakayla karışık, diğer gözünü de kaybedersen verirler malüllük sana demesi ülkedeki sistemin içler acısı oluşunu gözler önüne seriyor.
  • Anksiyete hastasıyım, tedavi için doktora da gitmedim.
    Gereksiz şeylerde, oldukça gereksiz tedirginlik yaşıyorum.
  • Her yemek sonrasi circir.Irritabl baarsak sendromu.Birine beddua edince bu hastalagi soyleyin.Hayati zehir eder yemek yemegi birakirsiniz.Bu hastaligu ceken varsa Allah yardimcisi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemywalker -- 7 Ekim 2015; 4:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

Hiperhidroz

Sanırım bende var, renkli pantolon giyemiyorum, anında pantolonda ter izi çıkıyor, soğuk havalarda ceket giysem koltuk altım şelale oluyor derslerde ceketi çıkaramıyorum, vücutta terlemeyen yerim yok berbat bir şey, tamamen sosyal hayatınızı kısıtlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

Hiperhidroz

Sanırım bende var, renkli pantolon giyemiyorum, anında pantolonda ter izi çıkıyor, soğuk havalarda ceket giysem koltuk altım şelale oluyor derslerde ceketi çıkaramıyorum, vücutta terlemeyen yerim yok berbat bir şey, tamamen sosyal hayatınızı kısıtlıyor.

Aynen öyle kardeş bir çözümüde yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: kalyonus61

Hayatınızı olumsuz etkileyen bi hastalığınız var mı?

PANİK ATAK

BİR ANDA ELİN AYAĞIN BUZ KESER BİR ANDA BİLİNÇ KAYBI BAYILMA HİSSİ YAŞARSIN RÜYADAMIYIM DERSİN SANKİ KOVALAN ALKOL İÇMİŞSİN GİBİ BİR HALİN OLUR ANLIK ÖLÜM KORKUSU TİTREME CAN SIKINTISI BOĞAR SENİ BEDENİN NE KADAR SAĞLIKLI OLSADA BERBAT BİR HASTALIKTIR,İŞİN GARİP YANI TAMAMİYLE PİSKOLOJİK PANİĞE KAPILIRSAN KENDİNİ KONTROL EDEMEZSEN BAYILICAKMIŞSIN GİBİ OLUR SOLUĞU ACİLDE ALIRSIN, DOKTOR SENİ KONTROLDEN GEÇİRİR AMA SAPA SAĞLAMSIN DER ,AMA BU ZIKKIM BEDENİNİ PİSKOLOJİKMEN MAFEDER :BUNUN BAŞLICA SEBEBİ EVHAM ÇOK KAFAYA TAKINCA HERŞEYİ BAŞ GÖSTERİYOR, ORTAMDA DIŞARDA İNSANLAR YÜRÜR KONUŞUR SANA GARİP GELİR SANKİ ANİ TANSİYONUN ÇIKMIŞ GİBİ BİR ANDA NEVRİN DÖNER ALLAH DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN ...[/b]

BU YORUMU EKSİLİYENİN BAŞINA GELMEMİŞTİR O YÜZDEN BİLEMEZ ANLIYAMAZ

bende de var berbat bişeydir.. 2001de yaşayıp atlatmıştım, 1 ay önce çok gerildim bazı şeylere nüksetti.. doktoruma gittim ve tekrar ilaç kullanmaya başladım.. dediğin gibi bayılacakmış gibi olma, alkol almış hissi bende de var.. derealizasyon yani gerçekdışılık deniyor buna.. rüyadaymışsın gibi yaşarsın, buna da bi de nedensiz heyecan korku eklendi mi şenlik işte o zaman başlıyor!! ilaçtan sonra neyseki biraz rahatladım ama daha katetmem gereken yol var.. en azından dışarı çıkıp işime gidebilecek duruma geldim.. allah düşmanıma bile vermesin bütün hayatı kısıtlayan bi rahatsızlık.. buna da şükür diyip yola devam ediyorum..

• Okb

• Hipertiroidi rahatsızlığım var. Benim rahatsızlığımın tek artısı hipotiroidine göre ömür boyu ilaç kullanmıyorsun. Tabi sana verilen ilaç veya ilaçları düzenli kullanırsan 2 3 senede tedavi oluyorsun. Ama psikolojik etkisi çok çok farklı. Hiperde metabolizma çok hızlı çalışıyor. Vücut yenilen yemekteki karbonhidratı, proteinleri, vitaminleri vs vs normal bir insana göre 2 3 kat fazla sürede ayrıştırıyor. Bu ayrıştırma nedeni ile bütün organlar aksi bir hızda çalışıyor bu da vücut dengesi bozuyor. Bu bozulma ile benim en başta ellerim olmak üzere bütün vücudum tir tir titriyordu. Yemek yerken kaşık tutamıyor, eskiden elime 3 4 tane çay alıp taşırken o dönem bir tane çay taşıyamıyordum. Hele spor yapmaz isen 2 3 ayda rahat +100 kilo oluyorsun. Çok eskiden hastalık gelmeden önce 116 gibi kiloyu görünce tiroidin kilo aldırma yönünden etkilenmedim. Senelerdir sporumu aksatmam çünkü. Birde hastalık ırsi. Dedemde varmış, dayımda var, teyzemde var, annemde var. Şimdide bende var. Doğum sırasında yakalansaydım zeka geriliğine kadar giden bir rahatsızlığa dönüşüyor. Anne tarafı full renkli gözdür. Annem yemyeşil gözlere sahiptir mesela 1 km öteden belli eder. Aileden göz rengi filan alacağımıza hastalıkları almışız gözler baba tarafına çekmiş. Şaka bir yana ilaçları hala kullanıyorum 6 ayda bir kontrol ettirmek sureti ile. Günde almam gereken 6 tablet 3 tablete düştü. Bakalım 1 seneye hayırlısı ile tümüyle kurtulucam şu hastalıktan.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.