Şimdi Ara

Hayatınızı etkileyen hastalığınız var mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
3
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

quote:

Orijinalden alıntı: Galleoncu

Tinnitus. 7/24 çınlayan bir kulak, tedavisi yok ne kadar süreceği belli değil.

bendede var, kaç tane doktora gittim hepside geçer dedi gönderdi

Geçmiş olsun hocam şurda bi konu açmıştım yardımcı olabilir:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109973287&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Faranjit. Çözümü olmayan bir hastalık. Ömür boyu çekicez.

sen de bi cacık yok :) dokuz gibison :)

• cocukken hastalanmistim. ishal olmustum ama kan cikiyodu hep. hap icmekten korkardim o hastalik yuzunden bas parmak genisliginde bi hap icmistim ilk hap icisim o zamandi. baktilar kotuye gidiyorum serum takmayi denediler alt komsumuz doktor ve binamizda 3 hemsire vardi 4u de denedi ama bi turlu damar bulup serum baglayamadi. sonra hastaneye gittik genc guzel hemsire serumu takmak icin kolumu deliyor ama kan cikiyordu kolumdan tutturamadi damari bi turlu 10 kez denemistir sonra korkup yasli hemsireyi cagirdi o da ayni sekil. tabi o anki yorgunluk korku ve bitkinlik yuzunden 20 kusur serum denemesinin 1 tanesi bile aci vermedi. ama ne olduysa o gunden sonra oldu. artik hap icebiliyordum korkmadan ama igne olmak konusu acildiginda bayiliyordum. o gunden sonra 1 kez daha serum baglandi onda da bayilmistim. kizilay kan merkezlerinin onunden bile gecerken kolum kasiliyor icim bi sekil oluyor. hastaligin adini da bilmiyorum kanli ishal koydum ben adini.

• fmf, türkce olarak ailevi akdeniz ateşi Allah düşmanımın basına vermesin

• Polen alerjisi
    Allah'ım sık kafama

• HBS - HUZURSUZ BACAK SENDROMU

Psikolojik ve nörolojik bi hastalık. Çözümü yok. Bacaklarında tanımlanamayan ve yüksek derecede acı veren bi ağrı oluşuyor. Tüm hayatının içine ediyor.

Edit- Dün gece tuttu ağrı şuan sabahladım uykusuzum ne b...k yiyeceğimi bilmiyorum bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 1 Ocak 2016; 9:00:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

quote:

Anlamadım hocam. Neyi kastettiniz ?
  • Disleksi her harf birbirine giriyor kelimeler karışıyor anlatılani anlayamiyorum sayısal dersler berbat sözel belki kurtarır ama sayısallar yok Allah kimsenin başına vermesin tedavisi de yok

• Var

• quote:

Orijinalden alıntı: Play Hard

Ankilozan spondilit. 7 saatten fazla uyursam bel ağrısı ile uyanıyorum, yok öyle uyku keyfi falan yapmak lanet olsun. Kalıcı bir tedavisi de yok şimdilik. İleride ilerlerse kamburluğa kadar gidebilirmiş falan filan..

aynı sorun bendede var hastalıkmıymıs bu Bodybuildingle ugrasıyorum idman kaynaklı bi agrı sanıyodum 2 senedir.
  • DEHB, anksiyete, Sinüzit, Boyun fıtığı, Miyop+astigmat ikilisi, Alerjik Astım.
  • quote:

quote:

quote:

senin birseyin yok sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birseyim yok duzenli tedavi oldum eski mide hastaligimdan kurtuldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu. Gerek ikili iliskiler gerek okul ve iş hayatı hepsine etkisi bulunuyor.

• Spor yaparken aptallığımdan ötürü M. Rectus Abdeminus kasımı zedeledim artık azcık koşmada veya ağır kaldırmamda burda aşırı ağrı oluyor, doktor büyük ihtimalle miras kalacak bu sana dedi ve burayı yormamalısın dedi, artık spor yapamıyorum.
  • Bazen elim titriyor ve dengemi sağlayamaz oluyorum ama çok nadir oldu onun dışında bi sıkıntım olmadı gelip geçici şeylerdi ama psikolojk olarak dersen bitmez sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam birşeyin yok olur mu :) Ben 4-5 yıldır faranjit çekiyorum. Sürekli boğazımda gıcık ve öhö öhö yapma durumları. Toplum içinde sıkıntılı oluyor. Belki ölmem bu yüzden ama bu şekilde de yaşadığım söylenemez.

• Bu aralar kafam güzel gibi nedensiz yere sarhoş gibiyim inşallah bir şeyim yoktur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam birşeyin yok olur mu :) Ben 4-5 yıldır faranjit çekiyorum. Sürekli boğazımda gıcık ve öhö öhö yapma durumları. Toplum içinde sıkıntılı oluyor. Belki ölmem bu yüzden ama bu şekilde de yaşadığım söylenemez.

hayır kardeşim burda fişleme ve bilgi toplama yapıyorsun ben gayet eminim ne yaptığından!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayır kardeşim burda fişleme ve bilgi toplama yapıyorsun ben gayet eminim ne yaptığından!

Faranjit var bende diyorum faranjit. Ömür boyu çekeceğim bir hastalık bu diyorum. Neyin fişlemesi ve bilgi toplaması allah aşkına. Bir açıkla bakalım neymiş bu. Kıçınızdan yeni şeyler uydurup duruyorsunuz. Bende diyorum bu adam ne diyor.

Tedavi için önerebileceğin bir şey varsa yaz. Yoksa boş laf yapma.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.