< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayatınızı etkileyen hastalığınız var mı? (14. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dervis138C
Öksürüyorum.
hergün sabah öğlen akşam 3 tane limonlu soda icmem lazim yoksa krize giriyorum :(
kendi kendime ileştim azçık öksürüyorum artık çok az
-
Kekemelik ve sosyal fobi hayatimi herturlu kotu etkiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diş etine bağlı bozukluktan kaynaklı enfeksiyon(iltihab) nedenli diş ağrısı.
en geç 6 ayda bir tekrarlar
ağız sağlına çok dikkat etmen gerekir
ağrısı bir başladımı düşünme,yeme içme, okuma, anlama çalışma, herşey iptal olur,
ağrı başladıysa ve uykunuz geldiyse uyuyamazsınız yarı baygın halde ağrısını hisse de hisse de uyumaya çalışırsınız bir ara ağrı kesici
almadan dayanıp uyumaya çalıştım en son hatırladığım kendimi delirmiş gibi hissediyordum.
iyi bir ağrı kesici ile o ağrı bir anda yok olur ve dünyalar sizin olur, bir anda yaşadığınızı hissedersiniz.
ağrıyı tarif edebildiğim kadar edeyim, bilmiyorum hiç bir yeriniz enfeksiyon kaptımı mesala tırnağınız battığında
orası enfeksiyon kaptıysa elleyemezsiniz çok ağrır çünkü , veya sivilceleri düşünün bazılarına dokunamazsınız bile çok ağrır,
o ağrıyı alın ön üst çenenize yayın öyle bir ağrıya bırak elle dokununca ağrımayı o ağrılı çenenizin içindeki dişlerin enfeksiyonlu bölgeye
yaptığı ağrı düşünmeye çalışın her kal atışında zonglar o bölge tam olarak bu berbat ötesi hele uykusuzluk en kötüsü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Byc
quote:
Orijinalden alıntı: snakessss
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Faranjit. Çözümü olmayan bir hastalık. Ömür boyu çekicez.
sen de bi cacık yok :) dokuz gibison :)
Anlamadım hocam. Neyi kastettiniz ?
senin birseyin yok sanirim
Hocam birşeyin yok olur mu :) Ben 4-5 yıldır faranjit çekiyorum. Sürekli boğazımda gıcık ve öhö öhö yapma durumları. Toplum içinde sıkıntılı oluyor. Belki ölmem bu yüzden ama bu şekilde de yaşadığım söylenemez.
hayır kardeşim burda fişleme ve bilgi toplama yapıyorsun ben gayet eminim ne yaptığından!
Faranjit var bende diyorum faranjit. Ömür boyu çekeceğim bir hastalık bu diyorum. Neyin fişlemesi ve bilgi toplaması allah aşkına. Bir açıkla bakalım neymiş bu. Kıçınızdan yeni şeyler uydurup duruyorsunuz. Bende diyorum bu adam ne diyor.
Tedavi için önerebileceğin bir şey varsa yaz. Yoksa boş laf yapma.
olmadık yerlerinden uydurmayı en iyi bilirsin :)
imzandaki sözde uyarının da ne manaya geldiğini biliyorum :)
ağır konuşurum da gerek yok! anladın sen onu anladın
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Faranjit. Çözümü olmayan bir hastalık. Ömür boyu çekicez.
sen de bi cacık yok :) dokuz gibison :)
Anlamadım hocam. Neyi kastettiniz ?
senin birseyin yok sanirim
Hocam birşeyin yok olur mu :) Ben 4-5 yıldır faranjit çekiyorum. Sürekli boğazımda gıcık ve öhö öhö yapma durumları. Toplum içinde sıkıntılı oluyor. Belki ölmem bu yüzden ama bu şekilde de yaşadığım söylenemez.
hayır kardeşim burda fişleme ve bilgi toplama yapıyorsun ben gayet eminim ne yaptığından!
Faranjit var bende diyorum faranjit. Ömür boyu çekeceğim bir hastalık bu diyorum. Neyin fişlemesi ve bilgi toplaması allah aşkına. Bir açıkla bakalım neymiş bu. Kıçınızdan yeni şeyler uydurup duruyorsunuz. Bende diyorum bu adam ne diyor.
Tedavi için önerebileceğin bir şey varsa yaz. Yoksa boş laf yapma.
olmadık yerlerinden uydurmayı en iyi bilirsin :)
imzandaki sözde uyarının da ne manaya geldiğini biliyorum :)
ağır konuşurum da gerek yok! anladın sen onu anladın
Dayı sen bana niye sardın ben onu anlamadım. Ben faranjit hastalığım var dedim. Teşhisi ben mi koydum. Doktor bu şekilde söylüyor. Seni ne rahatsız etti çözemedim.
PM den ağır konuş bakalım. Derdin neymiş senin.
-
ben senin dayın filan değilim -
burdan insanların rahatsızlıklarını öğrenmeye yönelik bilgi topluyorsun olta atarak! -
Gözler bozuk. Uzağı bulanık görüyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüksek tansiyon 3 defa 20/12 yi gördüm
Eser derecede aort yetmezlik
Kalp Sol kapakta kalınlaşma hafif
Bel fıtığı
Böbrek taşı
Boyun fıtığı
Migren
Hipoglisemi
Panik atak
Vs vs
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken boşalma
Çölyak -
Ameliyat oldun mu? Dayım da aynı ameliyatı oldu fakat aslında hayvandan alınan kapakçıklardan takacaklardı fakat ameliyat esnasında uygun olmamış o ve metal kapakçık takmış doktorlar. Dayım sonradan öğrenince benimseyemedi ve sanırım sesi geliyormuş. Siz alıştınız mı, çok etkiliyor mu günlük hayatınızı? Alışılıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diyabet-1 + Fibromiyalji, Hergün enerjinizin bitik olduğunu, beyin sizi yaşadığınızı, kaslarınızın hepsi birlikte ağırdığını, panik atak, anksiyete, depresyon, uyku bozuklukları, ve en önemli yan etkiside türk insanının enpati yoksunu olup sizi tahrik etmesidir, devlet hastanelerininin durumunu hiç yazmıyorum bile, allah herkese şifasını versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 11 Şubat 2024; 4:45:35 > -
Forumda en çok insan içine çıkamayan, hiç arkadaşı olmayan var.
Şizofreni...
Fibromiyalji (kas romatizması), sırt ağrısı, boyun fıtığı ve baş parmak uyuşması.
Ağır spor yapamıyorum ya sortım ya boynum ağrıyor hemen. 2021’de 7 ay kesintisiz süren bir kilitlenme yaşadım. Kürek ağrısı, dirsek ve bilek ağrısı yaşadım, doktor doktor gezdim. Şimdi şükür ağrılar geçti ama baş parmaklarım fazla telefon kullanınca hala ağrımaya uyuşmaya başlar. Genel olarak 2/10 uyuşukluk hissi var baş parmaklarımda.
Tinnitus.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kronik insomnia.
-
panik atak hastalik mi dostum biraz erkek olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X