SİZİN OMUZLARINIZDA TAŞIYABİLECEĞİNİZDEN DAHA FAZLA YÜK OLDU MU HİÇ? BENİM OLDU..HAYATTA Bİ İNSANIN BASINA GELEBİLECEK EN KÖTÜ SEY NE SİZCE??
Bitirme projem 10000 kelime, bitirme projen hardware kismi hala calismiyor, 3 tane final sinavim var, is gorusmelerine gitmem ve calismam lazim, universite son sinif anne ve babamla yasiyorum hergun super baski yiyorum, yaza nisanlaniyorum sevgilimden surekli nakarat ve hazirlik pilanlari yiyorum, baabm hergun sen hazir deilsin nisana diyor, ben mezun olamamktan is bulamamktan korkuyorum, amcamlar niye onlara benim soylemedigim icin hesap cekiyor. Kayin peder ne bu yuzunu goremiyoruz gelmiyorsunu hic diye surekli gelmemi istiyor. Bunlarin hepsini (nisan haric) bir ay icinde yapmam lazim. Ben bu bir aydan bir cikarsam... Bunalim damiyim neeeeeee (Mucizelere inanan biriyim)
bence sen sanslı birisin...ya üniversiteyi kazanamayan..hiç sevgilisi olmayan beş parasız biri olsaydınnnnn?????
quote:
Orjinalden alıntı: sevin2217
bence sen sanslı birisin...ya üniversiteyi kazanamayan..hiç sevgilisi olmayan beş parasız biri olsaydınnnnn?????
Yada üniversiteyi bitirip, güzel bir işi olup sonra 6 sene birlikte olduğun kişinin İHANETİNE uğrasaydın
quote:
Orjinalden alıntı: sewdali
quote:
Orjinalden alıntı: sevin2217
Yada üniversiteyi bitirip, güzel bir işi olup sonra 6 sene birlikte olduğun kişinin İHANETİNE uğrasaydın
off bu çok kötü bişey olsa gerek...ama daha kötüleride var...
Beterin beteri var halimize şükretmek lazım
herkesin bir derdi var hocam oooooooooooooooooooooooooffffffff offf
Anne, baba, kardeşlerden birinin ölmesi, insanın eşinin yada çocuğunun ölmesi, sevdiği kişinin başkası ile evlenmesi, işsiz olması vb.ilk aklıma gelenler bunlar.
birisinin başına gelen ve çok kötü dediğim bir şeyin benim başıma gelmesi.
quote:
Orjinalden alıntı: kara_eylül
birisinin başına gelen ve çok kötü dediğim bir şeyin benim başıma gelmesi.
süperdi ..dahice..dahi misin sen?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme