Bildirim
Hayattan Soğumak İsteyen Konuya ..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
anlamadım nolmuş -
DÜzenledim hocam -
demekki soruları sallarken besmele çekmek gerekiyormuş :) sağlık olsunquote:
Orijinalden alıntı: müstakbel engineer
anlamadım nolmuş -
üzüldüm ama eksiledim kardeş kusura bakma burda neler gördük bu nedir ki(sende eksile pampa)quote:
Orijinalden alıntı: GeneralBeterali
demekki soruları sallarken besmele çekmek gerekiyormuş :) sağlık olsun
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: 8atahan
DÜzenledim hocam
hayat sana ters girmiş haci -
Nereden bakıyoruz ? -
Oha. :/quote:
Orijinalden alıntı: Bremond
Nereden bakıyoruz ? -
neresi geldi peki?quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
Oha. :/
Alıntıları Göster -
-
-
Hayırlısı olmuş bence bundan iyi mesaj olamaz sana -
2.tercih yaptıysan başka bir tıpa yerleşirsin.Hayat sana bir şey yapmamış.Daha neler neler var.Millet üniversiteye girmek istiyor senin dediğin şeye bak başka bir tıp yazsaydın.Dramatize etmeye gerek yok.Normal bir şey.quote:
Orijinalden alıntı: jharlequin
dönem başından beri söylenen yaptıgınız bir yanlış bile istediginiz yere girmenize engel olacak repligi :D 1 tane sallamayaydın keşke geçmiş olsun . merak etme ekte illaki bi yerdeki tıpa kayıt olmamaya giden olur yazar gidersin o puanlaquote:
Orijinalden alıntı: jharlequin
0.05 kacirdim ben son tercihimi... -
Zaten bu puanı yapan biri sallıyarak yapmıştır sınavları -
Hocam açıkta mı kaldınız? -
Uludağ tıptayım konuda açtım whatsapp grubu için , ya herşeyi akdenize göre ayarladığım için üzülmüştüm uludağı araştırınca baya beğendim :Dquote:
Orijinalden alıntı: bkLan
Hocam açıkta mı kaldınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: 8atahan
Uludağ tıptayım konuda açtım whatsapp grubu için , ya herşeyi akdenize göre ayarladığım için üzülmüştüm uludağı araştırınca baya beğendim :D
Öğrenci için uludağ daha iyi antalya çok pahalı şehir ben uludağ görüklede sıfır eşyalı evi 500 e tuttum antalyada 500 e sıfır eşyalı ev bulamazsın. -
Hocam konumuza gelebilirmisiniz ? :D
http://forum.donanimhaber.com/m_108372474/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X