Şimdi Ara

Hayattan Zevk Alamıyorum, Manasız geliyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
13.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha hayatta hangi zevkleri tattın da böyle konuşuyorsun? mesela o 2 arkadaşını da alıp 2 ay bi interrail yapabilirsin.yada git paraşütle atla. adrenalinin tavan yapsın o zamn bak hayattan biraz olsn zevk alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

daha hayatta hangi zevkleri tattın da böyle konuşuyorsun? mesela o 2 arkadaşını da alıp 2 ay bi interrail yapabilirsin.yada git paraşütle atla. adrenalinin tavan yapsın o zamn bak hayattan biraz olsn zevk alabilirsin.

ddünyadaki en hızlı roller coastere binmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

quote:

Orijinalden alıntı: mow_

daha hayatta hangi zevkleri tattın da böyle konuşuyorsun? mesela o 2 arkadaşını da alıp 2 ay bi interrail yapabilirsin.yada git paraşütle atla. adrenalinin tavan yapsın o zamn bak hayattan biraz olsn zevk alabilirsin.

ddünyadaki en hızlı roller coastere binmiştim

tavsiye etmeye çalıştığım şeylerden biri sadece. daha hayatta yapmadığın çok şey var hala.
  • Heyy dostum hayatta mısın...

Yaşananların temelinde İnsanın Kullanma kılavuzuna uymaması vardır...

İnsana sıkıntı çekeceği peşinen bildirilmiş,
    Dünyanın cennet olamayacağı bildirilmiş,
    İnsanları çok çok sevmemiz ,eşyaları kullanmamız gerektiği bildirilmişken tersi yapılıyor ama bununda bizi sevgisizlik bunalımına sürüklemeyeceği aksine hayata bileyeceği ,hayatta doğru yolda olduğumuzun göstergesi olduğu bildirilmiş,
    Bar gazino,içki,fıçki gibi geçici uyuşuklukların gerçeklerden bizi ayıramayacağı ,sualden uzaklaştıramayacağı, sonunda uyandığımızda bu dünyada kaçdığımız imtihanın çok çok daha korkuncuyla karşılaşacağımız kati gerçektir...

Öyleyse DÜNYA da...

Her tür cinayet,zulüm,alay,kalleşlik,iftira,yalan,pislik,can sıkıntısı,yalnızlık,anlamsızlık vb sevmediğimiz her şeyin olacağının pek tabii olduğunun,bunların olmazsa olmaz olduğunu kavrayacağız biz bunlara bulaşmadığımız her gün sayısız şükürler etmemiz gerektiğinin farkında olmalıyız...

ayrıca herkes 100 alacaksa imtihana ne gerek var...

yani herkes süper mutlu olursa ,mutsuzlara el uzatıp onlardan sevap alamaz olacaktık...Bu konu çok derin daha yüzlerce sayfa yazardım ama vaktim yok.

Ama kati çözüm yaratılış amacında,kullanım kılavuzumuzda(KurAn -ı Azimü Şanda)...!!!

Selam ile...

• Kır kabuğunu ben başardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta mısınız ?
  • Durumun ne oldu acaba ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.