Şimdi Ara

Hayattan Zevk Alamıyorum, Manasız geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
13.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeCoNiCo39_59

quote:

Orijinalden alıntı: redpaw66

beynin yoksa mutlusundur

+1

Mutluluk her yerde göremiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

quote:

Orijinalden alıntı: mozturkgss

Kardeşim istersen bir psikologa veya psikiyatriye git derim. Bende de benzer şikayetlerim vardı psikiyatriye gitmiştim. Doktor dediki beyinde mutluluk hormonu salgılayan bölge vardır bu bölge kullanılmadıkça körleşir. Sonra mutluluk yaşanan bir olayda bile salgılayamaz hale gelir. Bunu ilaçla 1 ay kadar destekleyelim dedi. Kullandım 1 ay boyunca kullandım. Gerçekten faydasını gördüm. Eskisine göre daha moralim daha düzgün.
    Ayrıca benim naçizane önerim bilgisayardan uzaklaş, bir spora başla (koşu uygun duruyor), hiçbir şey yokken suratını asmamaya çalış. Unutma herkesin bir derdi var ama gülümsemeye başka şeylere odaklanmaya çalışıyor.

ilac recetesiz aliniyormu ve ismi ne?
    bende fark ettim mutlu olamiyorum.

Prozac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

quote:

Kardeşim istersen bir psikologa veya psikiyatriye git derim. Bende de benzer şikayetlerim vardı psikiyatriye gitmiştim. Doktor dediki beyinde mutluluk hormonu salgılayan bölge vardır bu bölge kullanılmadıkça körleşir. Sonra mutluluk yaşanan bir olayda bile salgılayamaz hale gelir. Bunu ilaçla 1 ay kadar destekleyelim dedi. Kullandım 1 ay boyunca kullandım. Gerçekten faydasını gördüm. Eskisine göre daha moralim daha düzgün.
    Ayrıca benim naçizane önerim bilgisayardan uzaklaş, bir spora başla (koşu uygun duruyor), hiçbir şey yokken suratını asmamaya çalış. Unutma herkesin bir derdi var ama gülümsemeye başka şeylere odaklanmaya çalışıyor.

Prozac

sagol dostum duymustum bunu

• beyler dediklerinize katiliyorum psikologa gitmem lazim ama psikolog delirir beni gorse

• sen aşmışsın kardeşim kitap falan yaz
  • quote:

quote:

ilacin ismini istersen ozelden mesaj atarım ama önerim doktora gittikten sonra onun verdiğin ilacı kullanmandir. doktor tam 1 saat sorunlarimi dinledi ve sorular sordu. ayrıca uykusuzluk problemide olduğu için akşamları icilen bir ilaç verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

merhaba arkadaslar, uzun suredir bu konuyu acip acmamak arasinda kaldim ama sonunda aciyorum. Kardeslerim, hayat bana bos geliyor, yaptigim hersey bos geliyor, hayatimda 1 kere arkadaslarimla birsey yapmamisimdir, adamlar barlara konserlere giderken ben evde hep yalniz basima oturmusumdur cunku bana zevk veren budur. Yalnizlik, umutsuzluk, caresizlik bana bir zevk veriyor. Dine inanan bir insanim bu yuzden alkol falan da kullanmam namaza falanda imkan buldukca giderim veya evde kilarim. Ama arkadaslar artik hayat bana bos geliyor yaptiklarim falan etrafimdaki insanlar deli gibi eglenirken benim tek yaptigim kulakliklarimla Death dinlemek. ozellikle de "voice of the soul" u. insanlar bana manyak deli falandiyorlar. Ayrica bir problemim de su. insanlari o kadar iyi anliyorm ki delirecegim artik insanlarin her yonunu cozdum
    bu yuzden 2 tane arkadasim var sadece, baska yok, biri kiz biri erkek arkadaslarimin. Ailemden de artik bir mutluluk bir zevk alamiyorum. Hayatin bana verdigi seyler yok kardeslerim. Su kardesinize yardim edin yoksa 1-2 ay a kotu seyler yapacagim...

Dediklerinin aynısı bende de var.Artık herşeyi son ayrıntısına kadar düşünüyorum herşeyi sorguluyorum istemdışı olarak.Nasıl oldu ne olacak bu nasıl oluştu fasa fiso.6 yıldır katıksız bilgisayar,tv tarzı şeylerde takıldığım için kambur kaldım sadece bilgisayardan haz alıyorum.O da bir süre sonra sıkıcı geliyor.Artık tanıdığım kişilerin isimlerini unutuyorum fakat doktor hiçbirşeyimin olmadığını söylüyor gayet sağlıklıymışım bende anlamadım.
    Sanırım çözüm şu: Kendimize macera yaratmalıyız ve dünyanın bize verdiği güzellikleri değerlendirmeliyiz.Hergün Allah'a şükretmeliyiz.Bol kitap okumalıyız ama anlayarak, okumak için değil.

Arkadaşlarım gibi küçük şeylerden mutlu olmayı o kadar çok isterdim ki.. Bazen bende delirdiğimi düşünüyorum

Not: Dipnota bak

Dipnot: Entry-nick uyumu derseniz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMan55 -- 8 Temmuz 2012; 16:15:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MadMan55

quote:

merhaba arkadaslar, uzun suredir bu konuyu acip acmamak arasinda kaldim ama sonunda aciyorum. Kardeslerim, hayat bana bos geliyor, yaptigim hersey bos geliyor, hayatimda 1 kere arkadaslarimla birsey yapmamisimdir, adamlar barlara konserlere giderken ben evde hep yalniz basima oturmusumdur cunku bana zevk veren budur. Yalnizlik, umutsuzluk, caresizlik bana bir zevk veriyor. Dine inanan bir insanim bu yuzden alkol falan da kullanmam namaza falanda imkan buldukca giderim veya evde kilarim. Ama arkadaslar artik hayat bana bos geliyor yaptiklarim falan etrafimdaki insanlar deli gibi eglenirken benim tek yaptigim kulakliklarimla Death dinlemek. ozellikle de "voice of the soul" u. insanlar bana manyak deli falandiyorlar. Ayrica bir problemim de su. insanlari o kadar iyi anliyorm ki delirecegim artik insanlarin her yonunu cozdum
    bu yuzden 2 tane arkadasim var sadece, baska yok, biri kiz biri erkek arkadaslarimin. Ailemden de artik bir mutluluk bir zevk alamiyorum. Hayatin bana verdigi seyler yok kardeslerim. Su kardesinize yardim edin yoksa 1-2 ay a kotu seyler yapacagim...

Dediklerinin aynısı bende de var.Artık herşeyi son ayrıntısına kadar düşünüyorum herşeyi sorguluyorum istemdışı olarak.Nasıl oldu ne olacak bu nasıl oluştu fasa fiso.6 yıldır katıksız bilgisayar,tv tarzı şeylerde takıldığım için kambur kaldım sadece bilgisayardan haz alıyorum.O da bir süre sonra sıkıcı geliyor.Artık tanıdığım kişilerin isimlerini unutuyorum fakat doktor hiçbirşeyimin olmadığını söylüyor gayet sağlıklıymışım bende anlamadım.
    Sanırım çözüm şu: Kendimize macera yaratmalıyız ve dünyanın bize verdiği güzellikleri değerlendirmeliyiz.Hergün Allah'a şükretmeliyiz.Bol kitap okumalıyız ama anlayarak, okumak için değil.

Arkadaşlarım gibi küçük şeylerden mutlu olmayı o kadar çok isterdim ki.. Bazen bende delirdiğimi düşünüyorum

Not: Dipnota bak

Dipnot: Entry-nick uyumu derseniz ..

kardesim oyle pc bagimliligim falan da yok, gunde 1-2 saat takilirim en fazla. ama insanlari o kadar iyi anliyorum ki delirme noktasina geldim beynim insanlarin sacma seyleri ile dolu bu insanlar icin degil aslinda hersey icin gecerli insanlarin ic yuzlerini anlayabiliyorum kafayi yedim yani . Bana destek olan 2 arkadasimda zaten bir tanesi sag eline muhtac bir erkek kiz olan ise cocukluk arkadasim.

• kardeslerim, unutmadan soyleyeyim, benim basi seylere de aliskanliklarim var...

• quote:

kardeslerim, unutmadan soyleyeyim, benim basi seylere de aliskanliklarim var...

Ne gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

kardeslerim, unutmadan soyleyeyim, benim basi seylere de aliskanliklarim var...

Ne gibi

Mesela herseyi koklamam gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence biraz kendini aşmaya çalışmalısın.ilk adımlar çok zor oluyo evet ama biraz çabayla o adımlardan sonrası rahat gelicektir. mesela millet bara partiye konsere gidiyo,senin içinden gelmiyosa, bi gün bi konsere zorla git.yani içinden gelmese de uğraşamam desen de bi gün biraz kendini zorla çık dışarı, bi bara git bi etkinliğe katıl.ilk zamanlar sıkıntılı hiiç içinden gelmeyen şeyler olabilir ama zamanla gittiğin yerlerde insanlarla tanıştıkça,farklı şeyler denedikçe biraz daha farklı bi hayat edinebileceğini görebilirsin. sadece ilk adımlar zor olur ama biraz zorlayıp rahata erebilirsin. denemekten bişey kaybetmezsin bence, ilk fırsatta bi etkinliğe katıl. yaz aylarındayız, festivaller organizasyonlar piknikler konserler partiler vs. vs. boş durma , dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedirhanşen

bence biraz kendini aşmaya çalışmalısın.ilk adımlar çok zor oluyo evet ama biraz çabayla o adımlardan sonrası rahat gelicektir. mesela millet bara partiye konsere gidiyo,senin içinden gelmiyosa, bi gün bi konsere zorla git.yani içinden gelmese de uğraşamam desen de bi gün biraz kendini zorla çık dışarı, bi bara git bi etkinliğe katıl.ilk zamanlar sıkıntılı hiiç içinden gelmeyen şeyler olabilir ama zamanla gittiğin yerlerde insanlarla tanıştıkça,farklı şeyler denedikçe biraz daha farklı bi hayat edinebileceğini görebilirsin. sadece ilk adımlar zor olur ama biraz zorlayıp rahata erebilirsin. denemekten bişey kaybetmezsin bence, ilk fırsatta bi etkinliğe katıl. yaz aylarındayız, festivaller organizasyonlar piknikler konserler partiler vs. vs. boş durma , dene derim

ah işte o ilk adımlar çok zor çok zor gidip bir kızla doğru düzgün bir şey yaşamışlığım bile yok.

ilk adımı atsam gerisi gelecek ama nedendir bilmiyorum son zamanlarda bir atalet halindeyim.

• Tıpatıp beni anlattın kelimesi kelimesine.. İnsanları tanıman dolayısıyla böyle iki yüzlülüklerini filan görmen ve sadece bir kız bir arkadaşın olması durumu bile benimle aynı yani Bence bunun nedeni yani kendimde çözdüğüm nedeni şu eğer böyle küçüklükten beri nasıl desem ailende hep olgun insan muamelesi gördüysen yaşıtlarına göre birazcık daha detaylı ve tecrübeli olursun veya bunlarla birlikte kız veya erkek yakınlarından sağlam bir kazık yersen artık böyle insanların ne yapacağını ciğerine kadar tahmin edersin. Bende aynı senin gibi evdeyim çünkü yapacak bir şeyim yok. Çevremdeki çoğu kişi özellikle ararlar onlarla gelmem için ama insanlar o kadar yapmacık geliyor ki diyelim ki bir kafeye gittik sırf gülmek için uğraşıyorlar sırf yapmacıklık.. Aynı şekilde böyle beni salak yerine koyuyormuş gibi suratıma bakarak konuşuyorlar halbuki ben onların kendilerini çok zeki sanıp yaptıklarını çoktan anlıyorum dolayısıyla hiç ısınamıyorum. İşte bence bunun nedeni bence psikolojik sorun filan değil. Öyle olsa hiç bir arkadaşımla anlaşamam. Benimde iki arkadaşım var her şeyden öte. Bunun nedeni olgunluk ve insanları çabuk tanıma. Bence yapacak tek şey beklemek illa ki kız veya erkek gerçekten kafamıza uyan insanlar ileride karşımıza çıkacaktır. Tek insan biz değiliz böyle. Ondan mutsuz olmanı gerektirecek bir sorun yok bence dostum. Herkes gitsin boş boş muhabbetler yapsın kendilerini gülmeye zorlasın yapmacıklıklar içinde boğulsun bırak sen evinde otur müzik dinle daha iyidir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon059

dostoyevski yeraltından notları oku kendini bulacaksın

çözüm bulacak mı?
  • Atilla İlhan -Sokaktaki Adam oku kendini bulacaksın.Senle %90 aynı durumdayım olayın ASOSYALLİK ile bir alakası yok.Yukarı da asosyal diye nitelendirip zombi muamelesi yapanlar kendilerini bara gidip 2 bira içip, iki kızla tesadüfen göz göze görünce kendilerini brad pitt sanıp sosyal mı olduklarını sanıyorlar acaba?Olayın bunla zerre kadar alakası yok.Kendini bir amaca yönlendirirsen müthiş başarılı olabilirsin çünkü dikkatini dağıtacak bir etken daha da önemlisi kimse yok.Herkese kulağını tıkayabilirsin.Kesin olarak bir şeye diğer şeylerden daha fazla yatkınlığın vardır bu neyse onu bul ve yönel.Sorun varsa PM'den yazabilirsin.

He bak bu ergenlikten kaynaklanıyorsa bilemem ama ben küçüklüğümden beri dediğin gibiyim neredeyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 12 Temmuz 2012; 23:50:43 >

• 3 senedir ilaç kullanıyorum geçen ay karar verdim ve bıraktım şimdi bodye başlıyorum kilo veriyorum ve seneye yaza aşmış bi vucütla çıkıyorum dünyada şeyimde değil insanlarda umrumda değil yeniden doğmaya karar verdim.Siz evde kız gibi ağlamaya devam edin BY
  • insanların yapmaktan korktuğu, çılgınca bir şey yap
  • Anı yaşa. Boşver kim ne derse desin.

Yaptığın şeyler sana zevk vermiyorsa, o gerçek sen değilsindir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.