Şimdi Ara

Hayattan Zevk Alamıyorum, Manasız geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
13.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar, uzun suredir bu konuyu acip acmamak arasinda kaldim ama sonunda aciyorum. Kardeslerim, hayat bana bos geliyor, yaptigim hersey bos geliyor, hayatimda 1 kere arkadaslarimla birsey yapmamisimdir, adamlar barlara konserlere giderken ben evde hep yalniz basima oturmusumdur cunku bana zevk veren budur. Yalnizlik, umutsuzluk, caresizlik bana bir zevk veriyor. Dine inanan bir insanim bu yuzden alkol falan da kullanmam namaza falanda imkan buldukca giderim veya evde kilarim. Ama arkadaslar artik hayat bana bos geliyor yaptiklarim falan etrafimdaki insanlar deli gibi eglenirken benim tek yaptigim kulakliklarimla Death dinlemek. ozellikle de "voice of the soul" u. insanlar bana manyak deli falandiyorlar. Ayrica bir problemim de su. insanlari o kadar iyi anliyorm ki delirecegim artik insanlarin her yonunu cozdum
    bu yuzden 2 tane arkadasim var sadece, baska yok, biri kiz biri erkek arkadaslarimin. Ailemden de artik bir mutluluk bir zevk alamiyorum. Hayatin bana verdigi seyler yok kardeslerim. Su kardesinize yardim edin yoksa 1-2 ay a kotu seyler yapacagim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu durumun altında yatan bir neden var mı ?
  • Dusunuyorumda alkol ve turevleri olmasa hayattan ben de zevk alamazdim heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostoyevski yeraltından notları oku kendini bulacaksın

• Mesaj sayından asosyal oldugun ortaya cıkıyo hayattan zevk almaman normal hayat bilgisayar degıl kı
  • beynin yoksa mutlusundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Dusunuyorumda alkol ve turevleri olmasa hayattan ben de zevk alamazdim heralde

Nedense bende tam tersi ya alkol aldıktan sonra (genelde konuşamayacak hale gelirim) kendime geldigimde gereksiz bir sıkıntı basıyor, sanki önceden alkolun etkisiyle aklımdan çıkan şeyler kat ve kat artarak beni boguyor

konuya açan arkadaşa gelince kendine hedef belirlemelisin yaş kaç okul felan yokmu ? bir şeylere odaklan ve uzun vadede planlar kur saçma veya gerçekci önemli degil yeterki bir amacın ileriye dönük olarak. hedefin elbet vardır ona odaklan kısacası. eger yoksa yaşaman hata git at kendini köprüden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan zerre keyif almıyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asosyal oldugun belli. Psikolojik problemin var. Yarın sabah direk doktora. En kesin çözüm yöntemi.

• Hayat sana bir şey vermez, kıçını kaldırıp alırsın.

Hem hiç bir halt yemeden neyden zevk aldığını nasıl bulacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Dusunuyorumda alkol ve turevleri olmasa hayattan ben de zevk alamazdim heralde

Benim o kadar değilde olmazsa olmaz yine.Lazım yav.Kimseye zararımız yok, arada uçup gitsek şurdan kime ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Hayat sana bir şey vermez, kıçını kaldırıp alırsın.

ne kadar dediklerini tamamıyla yapmasamda haklısın... Aynen böyle yada şöyle bir durumda var doğuştan şanslı olacaksın bu dünyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

merhaba arkadaslar, uzun suredir bu konuyu acip acmamak arasinda kaldim ama sonunda aciyorum. Kardeslerim, hayat bana bos geliyor, yaptigim hersey bos geliyor, hayatimda 1 kere arkadaslarimla birsey yapmamisimdir, adamlar barlara konserlere giderken ben evde hep yalniz basima oturmusumdur cunku bana zevk veren budur. Yalnizlik, umutsuzluk, caresizlik bana bir zevk veriyor. Dine inanan bir insanim bu yuzden alkol falan da kullanmam namaza falanda imkan buldukca giderim veya evde kilarim. Ama arkadaslar artik hayat bana bos geliyor yaptiklarim falan etrafimdaki insanlar deli gibi eglenirken benim tek yaptigim kulakliklarimla Death dinlemek. ozellikle de "voice of the soul" u. insanlar bana manyak deli falandiyorlar. Ayrica bir problemim de su. insanlari o kadar iyi anliyorm ki delirecegim artik insanlarin her yonunu cozdum
    bu yuzden 2 tane arkadasim var sadece, baska yok, biri kiz biri erkek arkadaslarimin. Ailemden de artik bir mutluluk bir zevk alamiyorum. Hayatin bana verdigi seyler yok kardeslerim. Su kardesinize yardim edin yoksa 1-2 ay a kotu seyler yapacagim...

cemaate git ciddiyim.tam sana gore gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Hayat sana bir şey vermez, kıçını kaldırıp alırsın.

ne kadar dediklerini tamamıyla yapmasamda haklısın... Aynen böyle yada şöyle bir durumda var doğuştan şanslı olacaksın bu dünyada.

Aynen kardes ne kadar çalışırsan çalış, biraz da olsa sansin yoksa hiç bı b.k olmuyor malesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 5 Temmuz 2012; 19:01:55 >
  • Senin yaşlarındayken bende tıpkı senin gibi düşünürdüm tek farkla asosyal değildim arkadaş gurubumuz hep aynı düşüncedeydik,Ben yaşadığım kadar yaşadım daha hayatta neler görebilirimki diye düşünür hiçbirşeyden zevk almazdım.Şimdi 0 tarihten buyana aşşağı yukarı 30 sene geçmiş çok çocukça bir düşünceymiş kendime gülüyorum.Bugün bir imkan olsa aynı hayatı tekrar ama bu aklımla yaşamak inan bana saniyesini böyle aptalca şeylerle ziyan etmez
    anın tadını çıkarırdım.
    Bu dünyaya gelen herkesin,herşeyin taşın,toprağın kuşun böceğin bir görevi var diyeceksinki tamamda ben kendi isteğim ile gelmedim bu dünyaya YANLIŞ çünkü sen bütün muhtemel kardeşlerinle yaşamak hayata tutunmak için savaştın ve sen kazandın o zaman şimdi üzerine düşen görevi yapmalısın yani yaşamalısın emek vermeli zaman mesai harcamalısın kolay para kazansan bunun kıymetini bilemezsin..

Sözün özü kalk ve hayata tutun insanlara selam vermek istemezsen ağaçlara ,kuşlara,kedilere ver.Kanser hastası kayınpederim birgün hastahaneden gelmiş uğraşıyordu tedavi olmaya çalışıyordu,sanki benden utandı ona BABA BİRGÜN HEPİMİZ VAKTİ GELDİĞİNDE ÖLECEĞİZ AMA NEFES ALDIĞIN SÜRECE UĞRAŞMAYA MÜCADELEYE DEVAM CENABIHAKIN VERDİĞİ BUCANI ZAMANI GELENE KADAR KORUMAK KOLLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR VE BANA GÖREDE İBADETTİR.

Saygılarımla

• Dünya sana hediye sunmaz inan bana , bir yaşam istiyorsan çal onu ...
  • Kardeşim istersen bir psikologa veya psikiyatriye git derim. Bende de benzer şikayetlerim vardı psikiyatriye gitmiştim. Doktor dediki beyinde mutluluk hormonu salgılayan bölge vardır bu bölge kullanılmadıkça körleşir. Sonra mutluluk yaşanan bir olayda bile salgılayamaz hale gelir. Bunu ilaçla 1 ay kadar destekleyelim dedi. Kullandım 1 ay boyunca kullandım. Gerçekten faydasını gördüm. Eskisine göre daha moralim daha düzgün.
    Ayrıca benim naçizane önerim bilgisayardan uzaklaş, bir spora başla (koşu uygun duruyor), hiçbir şey yokken suratını asmamaya çalış. Unutma herkesin bir derdi var ama gülümsemeye başka şeylere odaklanmaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redpaw66

beynin yoksa mutlusundur

+1

• depresyona giriyor olmayasın.
    bence en yakın sağlık kuruluşuna git ve bu probleminden bahset.
  • Hak veriyorum. Ne için yaşıyoruz belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urusai -- 8 Temmuz 2012; 23:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozturkgss

Kardeşim istersen bir psikologa veya psikiyatriye git derim. Bende de benzer şikayetlerim vardı psikiyatriye gitmiştim. Doktor dediki beyinde mutluluk hormonu salgılayan bölge vardır bu bölge kullanılmadıkça körleşir. Sonra mutluluk yaşanan bir olayda bile salgılayamaz hale gelir. Bunu ilaçla 1 ay kadar destekleyelim dedi. Kullandım 1 ay boyunca kullandım. Gerçekten faydasını gördüm. Eskisine göre daha moralim daha düzgün.
    Ayrıca benim naçizane önerim bilgisayardan uzaklaş, bir spora başla (koşu uygun duruyor), hiçbir şey yokken suratını asmamaya çalış. Unutma herkesin bir derdi var ama gülümsemeye başka şeylere odaklanmaya çalışıyor.

ilac recetesiz aliniyormu ve ismi ne?
    bende fark ettim mutlu olamiyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.