Şimdi Ara

Haydaa bi bakın gencler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu teknofeme kayyum falan atamışlar dıyorlar mezunum ben bu kaynaklara guvenıp dershaneyede gıtmedım ne yapıcaz bız sımdı varmı bu teknofeme benzer bıldıgınız bı site ?

• yok maalesef
  • Khan academy olabilir unide kullaniyorum ama lys konularinda da ise yarar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknofemden çalışan ne kadar çok kişi varmış bu kadar olay olacağını hiç sanmazdım çok garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 24 Mart 2016; 13:17:26 >
  • çözenadam ve hemencözelim gibi siteleri olduğu kadar kullanıcaz ve mobil olarak da ''bay tosbik'' var oda iyi bunlarla idare ederiz açılmazsa mecbur
  • Youtube ta hocalara geldik diye bir kanal var oradan çalışabilirsin hocam.Ben bu sene hep oradan çalıştım iyi bir sonuç bekliyorum.
  • StrokesX kullanıcısına yanıt
    youtube
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrokesX

Arkadaşlar bu teknofeme kayyum falan atamışlar dıyorlar mezunum ben bu kaynaklara guvenıp dershaneyede gıtmedım ne yapıcaz bız sımdı varmı bu teknofeme benzer bıldıgınız bı site ?

hocam kayyum attanmış bu doğru lakin site açılacaktır fem twitter yorumlarrın da adamın biri yazmış .

Ayrıca kayyum atanması kapanca anlamına gelmez bakınız nt ye kayyumlu ama hayla açıkhttp://www.nt.com.tr/
  • Kayyum yerine GOT atasaydılar daha iyi olurdu

• inş açılır ya hemençözelim de günlük soru sınırı var parayla alıyım dıyorum alma yerınıde bulamadım
  • hocam dershane hocam artık kullanılmayacağını söyledi malesef.ayrıca çözümlü olarak körfez soru bankalarını tercih edebilirsin tamamı cd çözümlüdür ben öyle yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A0FF2924 -- 24 Mart 2016; 13:22:52 >
  • emrekaragol6 kullanıcısına yanıt
    hocam konu anlatım sorun değil youtube'da hocalara geldıkden dınlıyorum bende ama soru çözümlerini ne yapıcaz hayırlısı bakalım umarım bır an once acılır
  • Youtubede videoları var hocam eksiksiz teknofemin

• Youtube da videoların aynısı var
    Yaygara koparmayın burda.

• Porthos_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bizim derdımız video değil soru çözümleri
  • Porthos_ kullanıcısına yanıt
    Ya gercekten abuk subuk konuşmak icin para falan mi aliyosunuz. Biz bilmiyoduk youtube da video oldugunu sanki. Kac defa yazildi sorun konu anlatim videosu degil diye. Hala anlamamakta israr ediyosunuz. Bu Soru bankalarinin cozumu hicbir yere atılmadi karekodla da acilmiyo. Fem kaynaklari cozumleri oldugu icin cok tercih ediliyodu simdi bu olanagi ortadan kaldiriyorlar anladin mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.