< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Mart 2025; 15:59:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Mart 2025; 15:59:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
extended değilse izlenmez. ayrıca ben bilgisayarımda izlemeyi daha çok seviyorum, bana göre türkiyede ki sinemalardan daha kaliteli.. |
sinemaya gitmiyorum. acayipfullbedavacehennemgibifilmseyret com gibi yerlerden izliyorum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir filmini bile izlemedim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
woke moke diye saçmaladılar liberaller. 25 yıl öncesinin NORMAL ERİL filmine sığınmışlar. yahudiler sanırım parasız kalmışlar hollywood'ta. eee o kadar boğazı beslemek zor olsa gerek. sony gibi konsol ile gazlayıp ısıtıp ısıtıp eski oyunları getirmesi gibi muhtemelen hollywood da buna yönelecek. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Mart 2025; 0:29:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni film yapamıyoruz yaptığımız saçma sapan filmler tutmuyor demiyorlar da eski filmleri ısıtıp önümüze koyuyorlar. İçinden geçtiğimiz dönemdeki kalitesizliğin adeta kanıtı şu olay. |