Şimdi Ara

hayret bişi 'GÜVENLİ MOD' A giremiyorum.(SORUN ÇÖZÜLDÜ)HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

selam arkadaşlarr...resimdeki hata yüzünden 3-4 aydır kameram çalışmıyor.şu adresteki arkadaşların görüşlerini uygulamak istiyorum ama güvenli moda da pc toplayalı beri hiç giremedim.F8 le güvenli MOD 'a girmek istiyorum ama KARŞIMA
    PLEASE SELECT BOOT DEVİCE:
    DİYE BİR MENÜ ÇIKIYOR.Altında ise 1st Floppy DRİVE
    PM-.........
    SM-..........
    şeklinde bir menü . Bu büyük sorunu çözebilecek arkadaş bulurum İnşallah ..Size güveniyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkşamGüneşi -- 26 Nisan 2006; 23:21:57 >

• o açılan yazı sanırım pc nin boot menüsü..

biosa girebilmen için F8 den başka bir tuşa basman gerekli olabilir...
    ama bu konuda kararsızım...
  • XP ekranı gelmeden önce F8 tuşuna kesikli ama sürekli bir şekilde basman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

XP ekranı gelmeden önce F8 tuşuna kesikli ama sürekli bir şekilde basman lazım.

Evet Bios'a girerken Delete nasıl sürekli basıyorsak windows'a geçmeden önce F8'e basman gerekli orada menü gelecek ve sana hangi tercihte bulunacağını soracak.
  • ARKADAŞLAR HERHALDE YAZDIĞIM OKUNMUYOR. F8 le
    KARŞIMA
    PLEASE SELECT BOOT DEVİCE:
    DİYE BİR MENÜ ÇIKIYOR.Altında ise
    1st Floppy DRİVE
    PM-.........
    SM-..........
    şeklinde bir menü . Bu büyük sorunu çözebilecek arkadaş bulurum İnşallah ..Size güveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkşamGüneşi -- 26 Nisan 2006; 21:58:28 >
  • BIOS'A girip First Boot Device'ı HDD0 yapmayı dene istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o küçük ekranda HDD yi seçip hemen F8 e basmaya devam et sorun oLmaz ;)
  • windows xp 64 bit edition mı kullanıyorsunuz?

x86 tabanlı bilgisayarlar için: Metin ekranı görünüp kaybolduğunda (metin ekranı bellek sınaması, BIOS satırları ve diğer satırları içerir), F8 tuşuna basın. F8 tuşuna ne zaman basacağınızı belirten bir istem olabilir.

Itanium mimarisi tabanlı bilgisayarlar için: Önyükleme menüsünde seçiminizi yaptıktan sonra, F8 tuşuna basın. F8 tuşuna ne zaman basacağınızı belirten bir istem olabilir.

bundan kaynaklı birşeymi acaba diye sordum..kullanmadığımız için hiç bilmiyorum tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 26 Nisan 2006; 22:46:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alwaysleader

o küçük ekranda HDD yi seçip hemen F8 e basmaya devam et sorun oLmaz ;)

Sorunun cevabı burda..
  • doğru ..sorun çözüldü hepinize teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.