Şimdi Ara

HAYVAN BARINAKLARINDAN KÖPEK SAHİPLENME NASIL OLUYOR CİDDİ KONUDUR LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaadaşlar birisi bana anlatabilir mi barınaktan köpek sahiplenmek istediğim zaman bana ne gibi soru yöneltecekler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyconee1 -- 24 Aralık 2012; 12:36:31 >

• Hangisini istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırmıştım belli bir bağıs yapuıyosun mama şeklinde veriyorlar. Ancak kısır, golden falan bekleme bence. barınaklar çok kötü durumda çoğu b.k içinde. Askeriyeden yenmeyen artiklarla besleyen yerler var. Hamdolsun uyduyu gonderdik diye bas bas bağırirlar minik dostlarimiza el uzatmazlar.

• Antalya kepez hayvan barınağı mümkünse husky bulmaya çalısacağım.
  • Dostm yani sen diyorsun ki elin boş gidersen vermezler mama al diyorsun dimi
  • Lütfen cevap verin beyler...
  • BEYLER LÜTFEN CEVAP VERİN
  • elin bos gitsen de verirler merak etme
  • Yaş sınırı varmıdır,birde istediğim köpeği alabilirim dimi sorun olmaz ?

Bunu alıcam inşallah

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.306611936117720.67864.184501248328790&type=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyconee1 -- 24 Aralık 2012; 12:31:57 >
  • ?
  • LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  • BEYLER KONU CİDDİ CUMA GÜNÜNE KADAR VAKTİM VAR.
  • ULAN İNSAN GİBİ BİŞE SORUYOZ CEVAP VERİN
  • Bildiğim kadarıyla beklentisiz verirler ama yinede diğer hayvanları da düşünerek biraz mama bağışında bulunsan güzel olur
  • Hayvan sahibi olup olamayacağın ,geliriniz ne kadar, evde kaç kişi yaşıyorsunuz,bir hayvana gösyereceğiniz sevgi ne kadar , ilk evcil hayvanının adı , annenin kızlık soyadı ....

• quote:

Orijinalden alıntı: alyconee1

ULAN İNSAN GİBİ BİŞE SORUYOZ CEVAP VERİN

HAYVAN BARINAKLARINDAN KÖPEK SAHİPLENME NASIL OLUYOR CİDDİ KONUDUR LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Dh ifşa ekibi iş basinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: alyconee1

ULAN İNSAN GİBİ BİŞE SORUYOZ CEVAP VERİN

Dh ifşa ekibi iş basinda.

Adam takipcim ya

BU ARADA ARKADAŞLAR ÇOK SAĞOLUN GEREKLİ BİLGİLERİ VERDİNİZ CUMA GÜNÜ GİDİP ALICAM.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.