Şimdi Ara

®®HAYVAN SEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI( ORJİNAL TOPİC)®® giren çıkamayacak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU TOPİC HAYVAN SEVERLERİN BULUŞMA NOKTASIDIR. BESLEDİĞİMİZ HAYVANLAR VE IRKLARI, İLGİNÇ OLAYLAR ve YARDIMCI PAYLAŞIMLARLA BİRBİRİMİZE VE HAYVANLARA YARDIMCI OLALIM.

AKVARYUM,KÖPEK,KEDİ,KUŞ,SÜRÜNGEN FAMİLYASI HELP FORUM....

AYRICA ARKADAŞIN ÇİFTLİĞİNDEN KÖPEK VE FARKLI CİNS HAYVANLAR SATIN ALABİLİRSİNİZ. BENİM ELİME KİNG DOBERMAN ULAŞTI. -------KÖPEK SATIŞ BÖLÜMÜ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet08 -- 1 Ağustos 2007; 19:45:14 >

• Evet. Bende Hayvanseverim.
  • Çok guzel tebrik ederim. beslediğiniz bi cins canlı varmı
  • Balık Çok besledim. Muhabbet Kuşu besledim. Eskiden Köpek Beslemiştim. Şimdi İse Kanaryam Var !

Kanaryacı gece 2 sıraları çekmiştim. Sündük Duruyor. + Kuş tüy'de o yüzden iyi gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 1 Ağustos 2007; 20:06:48 >
  • çok guzel ya sağlıklı bakmanızı dilerim 2 senelik varmı kanarya sarı kanarya hemde.... ama biz sarı kırmızı hehe

• Valla ne kadarlık olduğunu bilmiyorum
  • HAYVANSEVERLER NERDESİNİ HAYVANLARIMIZIN RESİMLERİNİ KOYALIM...
  • Tarçın ı tanımayan varmı ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 4 Ağustos 2007; 1:14:40 >
  • NE GÜZEL KEDİ YA ,TARÇINA SELAMLAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammet08

NE GÜZEL KEDİ YA ,TARÇINA SELAMLAR...

Eyvallah
  • EVDE HAYVAN BESLEMEK

Evinde hayvan beslenen çocukların bağışıklık sistemi daha güçlü, ancak yine de dikkatli olmak gerekli.
    İngiltere’de yapılan bir araştırma, evlerinde hayvan beslenen çocukların bağışıklık sisteminin daha güçlü olduğunu ve hastalık nedeniyle okula gitmeme oranlarının düşük çıktığını ortaya koydu.

Evde hayvan beslemenin en çok faydasının görüldüğü yaşların 5 ila 8 arası olduğunu da belirten uzmanlar, “ancak bütün yaşlardaki çocukların bunun büyük faydasını gördüğü ve hastalık nedeniyle devamsızlık yapmaktan kurtulduğu görülüyor” dedi.

Warwick Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya başkanlık eden Dr. June McNicholas, evinde hayvan beslenen çocukların beslenmeyenlere oranla her öğrenim yılında okula ortalama 18 gün daha fazla gidebildiğinin tespit edildiğini bildirdi.

Araştırma ayrıca, çocukların hayvanlarından edindikleri diğer bazı faydaları gözler önüne seriyor. Çocukların yüzde 30’u korktuğu zamanlar hayvanları sayesinde sakinleşirken, yüzde 28’i de aile üyeleriyle anlaşmazlıklarından sonra besledikleri hayvanın şefkatine sığınıyor.

YİNE DE DİKKATLİ OLMAK GEREK

Dr. McNicholas, bütün faydalarına rağmen hayvanların çocuklarda yaratabileceği sağlık problemlerine karşı dikkatli olunması uyarısını da yinelerken, hayvanlarda bulunan bazı parazitlerin çocuklarda karın ağrısından göz tahribatına kadar çeşitli rahatsızlıkla yaratabildiğini kaydetti.

Dr. McNicholas, “yine de hayvan sahibi olmanın çocuk üzerindeki yararları, zararlarıyla karşılaştırılamayacak kadar çok” dedi

alıntı ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.