Şimdi Ara

Hayvanlarla konuşan mucize çocuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hayvanlarla konuşan mucize çocuk

Rose 4 yaşında. Ne anne, ne de baba dedi ama atlarla, ineklerle konuşabiliyor.

İngiltere dört yaşındaki Rose Willcoks’u konuşuyor. Genetik bir hastalıkla doğan küçük kız ‘Anne’ bile diyemezken hayvanlarla kurduğu iletişim görenleri şaşırtıyor.

Daily Mail gazetesinin haberine göre dört yaşındaki küçük kızın ağzından henüz ‘Anne’ ya da ‘Baba’ sözü bile çıkmadı. Bir yaşından bu yana sadece hayvanlarla konuşan Rose, vaktinin çoğunu çiftlikte inekler, atlar, yunuslar ve kuzularla konuşarak geçiriyor.

Hertfordshire’da ikamet eden Rose’un ailesi kızlarının hayvanlarla konuşurken onların çıkardığı sesleri taklit ettiğini ve yanıt aldığını açıklıyor.

Rose’un annesi Esme, ‘Kızımın inek ve atlarla diyalog kurması beni her zaman çok şaşırtıyor. Çünkü hayvanlar da ona aynı tonda sesler çıkararak karşılık veriyor’ dedi. Rose incelenmek için ABD’ye götürülecek.

Kaynak: KUMBAĞ HABER

• "...Rose incelenmek için ABD'ye götürülecek".

Kobay sanki.
  • Bu konu tutarzuzuboy
  • kesin film çekiolardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Bu konu tutarzuzuboy

Zuzu Alemsin yaa inş tutar ama tutmıycak gibide değilki bu dünyadaki ikinci kişi hayvanlarla iletişime geçen :D
  • İlginç gerçektende
  • oda bişeymi insan kılığına girmiş okuz goruyorum ben hergun onlarca
    onlar ıncelensın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şaşırdım...
  • Fake.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Fake.

yahuu fake diyosunda nerden biliyosun fake oldugunu araştırdınmı inceledinmi yanındamıydın sırf yazmak olsun diye fake diyolar ben buna sinir oluyorum.
  • düşünsenize bu büyüycek dalgıç olucak köpekbalığı gelicek "dur kardeşim sorunlarımızı konuşarak halledelim"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bari$

quote:

Fake.

yahuu fake diyosunda nerden biliyosun fake oldugunu araştırdınmı inceledinmi yanındamıydın sırf yazmak olsun diye fake diyolar ben buna sinir oluyorum.

Video gösterde inanalım o zaman.Sanal alemde bunlar gibi zibilyon tane uydurmasyon haber dolaşıyor, sen nerden biliyorsun gerçek olduğunu yanındamıydım konuşurken gördünmü tanıyomusun o çocuğu ?_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 6 Ocak 2008; 18:32:47 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bari$

quote:

Fake.

Video gösterde inanalım o zaman.Sanal alemde bunlar gibi zibilyon tane uydurmasyon haber dolaşıyor, sen nerden biliyorsun gerçek olduğunu yanındamıydım konuşurken gördünmü tanıyomusun o çocuğu ?_?

Bütün gazeteler internet haber siteleri bu haberi gösteriyorsa demekki ortada yalan diye bişi yok gerçek bi haberdir. Ama Tek bi site yada tek bi kanal tek bi gazete bu haberi veriyosa tabikide haber yalan olabilir şüpheli olabilir. Ama bu haber fake değiL.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.