Bildirim
Hazırlık atlama sınavı
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aybü de online olacak. -
Mefte online oldu b2 c1 arası ingilizce düzeyimle geçemedim 3.düzeyden başlayacam toplamda 4 düzey var 4.düzeyde hazırlığı bitiriyorsun sanırım bir dönemde biter
Sınavın adı VEPT di -
Hocam ciddi misiniz?
Benim b1-B2 düzeyi ve şu an korktun farklı üni olmasına rağmen. Sınav yarın... -
Bilkentte yüzyüze oldu -
😱😱 şu an ben de korktum 17sinde ben de giricem (mef değil)quote:
Orijinalden alıntı: idrak yolları intihabı
Mefte online oldu b2 c1 arası ingilizce düzeyimle geçemedim 3.düzeyden başlayacam toplamda 4 düzey var 4.düzeyde hazırlığı bitiriyorsun sanırım bir dönemde biter
Sınavın adı VEPT di -
Hocam ne yaptılar da o kadar zorladılar onlineda ya :(quote:
Orijinalden alıntı: idrak yolları intihabı
Sınavın adı VEPT di -
bilgide yüzyüze ilk sınava girdim sabah, gayet kolaydı, b2+ gibi seviyem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masturbaiter -- 8 Eylül 2020; 10:47:4 > -
online, evde mi oldunuz, yoksa fakülteye gidip laboratuarda mı oldunuz? online olduğunuzda kamera açık mıydı?
-
Up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X