Şimdi Ara

Hazırlık iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler biz fırat üniversitesinde suanda hazırlık okumaktayız . Fakat torba kanun ile artık %100 türkçe bölümler için hazırlık kalktı ve bizde ortada kaldık . Üniversiteden yapılan acıklamada ikinci dönem kendi bölümlerine geçmek isteyenler bir dilekce ile bölümlerine gecebilirler diyor . Ama orda yapacaklarımız bize verecekleri dersler tam bir muamma . Aynı durumda olan ögrenciler varsa burda görüslerini paylasırlarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cedkan yafes23 C kullanıcısına yanıt
    bu haberin kaynağı nere,yüzde 30 ingyim ben allah kahretmesin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

bu haberin kaynağı nere,yüzde 30 ingyim ben allah kahretmesin !

Hocam torba yasaydı sanırım ve bizim suanda iptal eger asıl bölümünüz %100 türkce ise seneye kesin yok bizim gibi olanlara ise yarım dönem kayıp yaptırıyolar

• ben celal bayar üniversitesinde hazırlık okuyorum galiba hazırlığı geçemicem seneye fırat ünv. okumak istiyorum orda hazırlık var mı? ayrıca inşaat mühendisliği bölümündeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur5834

ben celal bayar üniversitesinde hazırlık okuyorum galiba hazırlığı geçemicem seneye fırat ünv. okumak istiyorum orda hazırlık var mı? ayrıca inşaat mühendisliği bölümündeyim

Hocam bende insaat mühendisligindeyim . %100 türkce bölüm oldugu için seneye hazırlık okumassınız zaten kesin olarak seneye hazırlık zincirleri vuruyor kapıya .sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabilirim

• Kaydı dondurmanın belli bir süresi var mıdır? Dersler başladıktan sonra da kayıt dondurulabilir mi? Bilgisi olan var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.