neden |
Hazırlık kitapları neden bu kadar pahalı
-
-
Yabancı. -
1.5 sene hazırlık okudum, 1 lira para vermedim
-
YTÜ İYS girdin mi?
-
yok gecemeyecegim için girmedim. sbs girdim a2+ ciktik
-
Bir ihtimal geçebilirdin. Kolay oluyor çünkü. 60 üstü alsan yeterdi. Bir de kitapları korsan olarak kullanmana çoğu hoca müsaade ediyormuş, aklında bulunsun.
-
Knk tablet falan varsa pdf indir -
10k kitaba vericegime tablete veririm valla
-
Teşekkürler hocam
-
Euro, dolar bazlı geliyor kitaplar; o yüzden. Fotokopisini çektir en kötü. Bazı kırtasiyeler çeker. Ben öyle yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamante35 -- 28 Eylül 2024; 19:38:17 > -
hocam orijinal olmayan kitaplardan puan kırılıyor falan diye bi muhabbet var şaka sanmıştım ama değil galiba
-
%99 kolpa
Hoca kitabın sisteminden ödev veriyorsa ve bunlara not veriyorsa değil ama sanmıyom ytüde böyle bir şey olacağını bounda bile yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 29 Eylül 2024; 11:11:59 > -
Maalesef öyle bir şey var ama çoğu hoca pek takmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: randyrhoads7%99 kolpa
Hoca kitabın sisteminden ödev veriyorsa ve bunlara not veriyorsa değil ama sanmıyom ytüde böyle bir şey olacağını bounda bile yoktu
öyle bir şey var sanırım yütü farkı
-
İtu de p2 4.5 k tutuyor -
İtude de var 5 10 puan orijinal kitaptaki etkinliklerden geliyor. Profiency sınavına girebilmen için 60/100 ortalama yapman gerekiyor sene sonuna kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 29 Eylül 2024; 12:28:56 > -
Acısını burssuzlardan çıkarıyor bilcant
-
burslulara kitap vermiyolar olm, korsan kullandım hep pdf buldum xd
-
Ben olsam almam da sizde galiba hazırlık ortalaması gpaya yansıyor
-
Benim bildiğim alınan notlar İngilizce dersi muafiyeti ile ilgili.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X