Şimdi Ara

HAZIRLIK MAÇI TÜRKİYE: 54 AVUSTRALYA : 69

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa şampiyonası elemeleri için hazırlıklarını sürdüren A Milli basketbol takımımız özel turnuvada ilk maçta Avustralya milli takımına 69-54 maglub oldu.

İbrahim kutluay 10 pts
    Ender Arslan 9 pts
    Ermal 7 pts
    Ersan 5 pts
    Serkan 4 pts
    Semih Erden 4 pts
    Cenk Akyol 3 pts
    Tutku Açık 3 pts
    Engin Atsür 3 pts
    Kerem Gönlüm 2 pts
    Mehmet OKUR 2 pts
    Kaya Peker 2 pts

• Korkuyorum 2 sene öncesi yaşanacak diye bekleyelim bakalım asıl sınav İzmir olacak eğer takımsak eğer şampiyonada ilk 3 ü hedefliyorsak %100 kupayı almamız gerekiyo Efes Cup'ta..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bbjk1985

Korkuyorum 2 sene öncesi yaşanacak diye bekleyelim bakalım asıl sınav İzmir olacak eğer takımsak eğer şampiyonada ilk 3 ü hedefliyorsak %100 kupayı almamız gerekiyo Efes Cup'ta..

sanmıyorum bu takım senelerdir beraber hidayette dönecektik o zaman kadar gerçi biraz eksik olucak ama varlığı yeter 1 ay sonra yine bu takıma 15 sayı fark yemek değil 15 sayı fark atarız. Türk insanı tatilden cıkınca bi müddet kendine gelemiyo
  • erken forma girmektense tam turnuva öncesinde hazır olmak daha iyidir ben umutluyum bu sene yeterki isteklerini kaybetmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dooblynin arkadası -- 1 Ağustos 2007; 15:19:29 >
  • kimse adam gibi oynayamamış... aldığı süreleri de biliyor musun acaba @ddurmaz
  • Bencede arkadaşlar dediğiniz gibi çoğu adam akıllı süre almadan maç yapıyorlar.Bu maçlar kesinlikle ölçü değil milli takım kendini toplar önemli olan istanbuldaki maçlar, turnuvada kendimizi gösterir, iyi yerler kadar gideriz ...
    kısaca...bunlar kolasına maçlar
  • ne güzel rüyalar görüyorsunuz arkadaşlar.

maçsa işte buyrun maç, neden kazanamıyorlar? eğer kaybetmek için çıkıyorlarsa zaten baştan bitik durumdalar. ha diyeceksinizki hiçbir takım kaybetmek için çıkmaz, eh o zaman o dediğiniz maçlarda da değişen birşey olmayacak.

inşallah siz haklı çıkarsınız ve şampiyonada süper maçlar çıkarır, kayda değer bir sonuç alırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

ne güzel rüyalar görüyorsunuz arkadaşlar.

maçsa işte buyrun maç, neden kazanamıyorlar? eğer kaybetmek için çıkıyorlarsa zaten baştan bitik durumdalar. ha diyeceksinizki hiçbir takım kaybetmek için çıkmaz, eh o zaman o dediğiniz maçlarda da değişen birşey olmayacak.

inşallah siz haklı çıkarsınız ve şampiyonada süper maçlar çıkarır, kayda değer bir sonuç alırız.

Bizdeki kadro Avustralya kadrosunu 30 sayı farkla ezebilecek bir güçte... Ama takım ruhu yok millet milli takımdan kaçmak için bahane arıyor...

Memo & Hido & Kerem & Ersan & Cenk küçümsenicek oyuncular mı ?

İnşallah iyi maçlar çıkarır da başarıya ulaşırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 1 Ağustos 2007; 16:31:04 >

• hala bizim oyuncular şöyle yıldız böyle süper, kimde var, hikayelerini anlatıyorsunuz. sen takım olamadıktan sonra kobe yi getirsen ne yazar.

basketbol çok basit bir mantık gerektirir. takım olarak savunma ve hucüm yapacaksın. çok top çevirip boş adam bulacaksın, topu pota altına indireceksin.

soruyorum size bu saydıklarımdan hangisini yapabiliyoruz? ben söyleyeyim, hiçbirini. başka birşey söylemiyorum.

ama yine klasik türk insanı duygusallığı ile sözümü bitireyim: inşallah başarılı oluruz.
  • boşa demedik zaten takım ruhu yok diye oyuncular kalite ama oynayamıyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EvilPhoenix

kimse adam gibi oynayamamış... aldığı süreleri de biliyor musun acaba @ddurmaz

ne kadar süre aldıklarını bilmiyorum.. ama sayılara bakılırsa koc hepsini dememiş sureleri kısıtlı tutmus olabilirr

ayrıcas bu takım 2 gun oncede italyadan 20 sayıya yakın bi fark yedi anlayamadım
  • sırbistanada yenilmişiz.
  • Ama pek korkulacak birşey yok.. İtalya maçını izledim sadece o maçta da zaman zaman iyi oynadık..Ama genel görüntü , hücum da sorun var gibi.. Yani savruk oynadık , organize sayılarımız azdı ..Zaten çoğu da Oğuz oyunda iken geldi....Bence Ermal formsuz onun yerine Oğuz alınabilir kadroya ama Tanjevic 'in bunu yapacağını sanmam..
    Bir de guard sorunu çıktı , Engin çok az oynadı , Ender fena değil di ama güvenemiyorum işte adama , çok dengesiz olabiliyor bazen..
    Hakan desen yorum bile yapmayacağım..Sadece Kaya ile güzel bir 2 li oyun u vardı o kadar .. !!!! Tutku onu göremedik. ?
    Bence Engin & Ender & Tutku olmalı kadroda..
  • düzelirler daha zaman var.
  • İspanya'da düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası finallerinin hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren A Milli Erkek Takımı, bu ülkede katıldığı Uluslararası Diego Gianatti Turnuvası'ndaki 3. maçında, Senegal'i 80-65 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Daha önce Avustralya ve Sırbistan’a kaybeden milliler, Senegal karşısında kötü başladığı maçın ilk yarısını 33-29 yenik kapadı.

ikinci yarıya daha kontrollü başlayan ve etkili bir oyun sergileyen Türkiye, özellikle pota altından Semih Erdem ile bulduğu sayılarla 3. periyotta 51-45 öne geçti.

İyi oyununu son periyotta sürdüren Türkiye, Semih, Tutku ve Cenk'in sayılarıyla farkı açtı ve salondan 80-65 galip ayrıldı.

Millilerde, Semih 22 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Cenk 13, Tutku 12, Oğuz ve Ersan 7'şer sayı üretti.
  • tebrik ederim millileri, en sonunda birini yenebildiler (rakip senegal bile olsa)
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

tebrik ederim millileri, en sonunda birini yenebildiler (rakip senegal bile olsa)

ewet ama takım form tutma yolunda büyük yol almıs baksana sengel gibi bi takıamı yendiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.