Şimdi Ara

Hazırlık mı mezun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %25 burslu ceng yazacaktım ama ingilizcem kötü sizce hazırlık mı okumalıyım yoksa bi sene mezuna kalıp ingilizce ve yksyi bi arada götürüp ücretsiz bi ünide hazırlığı atlayıp zaman farkını kapatabilir miyim??

hem ücretlerin cep yakan seviyede olması hem de daha iyi üniye gidebilmek için 3. mezuna kalmak mantıklı mı? diğer seneler hem benim aptallığım hem de aksaklıklardan ötürü sınava çalışamamıştım sizce ne yapmalıyım¿

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• up yardım lütfennn

• Bence mezuna kalin. Hatalar en buyuk tecrübedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İngilizce ve Yks beraber götüreceksen bence kal ama kalırsan da dil sınavına gir

• yıldıztechnical kullanıcısına yanıt
    hocam ceng istiyorum hazırlıkta kaybedeceğim zaman kaybını ingilizcemi geliştirerek kapatmayı düşünüyorum mantıklı mı yoksa ben mi delirdim

• yks2022girecekjojuk Y kullanıcısına yanıt

Hocam yapılabilir bence ama ingilizceye de ciddi zaman ayrımak lazım bunun dengesini ayarlayabilecekseniz bence kalmalısınız

• up tüm fikirlere açığım 1 saatte 1 yılıma karar vericem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazırlık okursan OBP'n kırılır! Hem de öyle böyle kırılmaz. Kimsenin 1 yılına karar vermek haddime değil ancak çalışmadan bile 1 yılda A2den B2 İngilizceye geldim hazırlığı atlayacağım. Hamda 1. olsan bile feleğin şaşar deli gibi geriye atar kırık obp

• 3. mezunmuş en iyi kararı kendin verirsin. İyi ölç biç daha 1 saatin var.

• İngilizce B1-B2'ye gelmek cidden kolay. Dert etme onu. Mezuna kalırsam hedefime ulaşır mıyım'ı tart zihninde.

• dursung_ kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım yanlış anladınız iki seçeneğim var ya yazıp hazırlıkla beraber 5 yıl %25 burslu ceng okuyacağım ya da mezuna kalıp yks ve ingilizceyi beraber götürüp hazırlığı atlayarak o 1 yıl kaybı böyle kapatacağım

• En iyi kararı kendiniz verirsiniz. Gaza gelip çat diye bir şey yapmayın, daha 1 saatiniz var. Düşünün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.