Şimdi Ara

HAZIRLIK MUAFIYET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muafiyet sınavlarını geçmek için hangi kaynakları tavsiye edersiniz? Ingilizce temelim iyi sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu bende merak ediyorum güncell
  • geçmek değil de oraya odun gibi "I go , you go" inglizcesiyle değil de , biraz birşeyler bilerek gitmek isterim . ona göre de kitap önerilerinizi beklerim
  • Konu güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAKİPTEYİM ACİL YAZIN LÜTFEN BİLEN YAZSIN ARKADAŞLAR

İSTANBUL DIŞINDAYIM YARIN GÜNÜBİRLİK GİDİCEM İSTANBULA KİTAPLARI ALIRIM YARDIM EDİN
  • ben bugün başladım kelime ezberliyorum.En basitten başladım.By,must,on,of,at... böyle kelimelerin hepsine ingilizce sözlükten çalışıyorum.Biraz bir şeyler kaptım ilk günden.Tavsiye ederim sonuçta yeni doğmuş bir bebek de ilk önce kelime öğrenip sonra sıralıyor kelimeleri.
  • Grammeri halledin ilk önce. Sonra kelime öğrenmeye geçin. Bodozlama kelime öğrenemezsiniz hafıza tekniklerini kullanın. Benim elimdeki set o yönde şuan da ve çok rahat öğreniyorum. Türkçe dublaj film ve dizi izlemeyin. Mümkünse altyazı olsun. Pratik yapmak içinde hiç bişey yapamıyosanız avrupa tabanlı bir online oyun oynayın. Sürekli ingilizce konuşurlar siz de katılır pratik yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supremacy. -- 27 Temmuz 2013; 18:52:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.