Şimdi Ara

Hazırlık Okumayın (TOP 3-4 Üni dışında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar umduğunuzu bulma ihtimaliniz 0. Neyse şimdi sınavlara odaklanın bunu tercih dönemi konuşuruz. İÜ bandında herhangi bir okulda hazırlık okumayın. ODTÜ BOÜN KOÇ BİLKENT tarzı okullarda nasıldır onu da oralarda okuyanlar yazsın. İÜ'de hazırlık okuyacağınıza beyazıt kapısının önünde her gün 30 dk gölgelik bir yerde oturun daha büyük gelişme gösterirsiniz.

• Katıldığım bir önerme, bir de online ise hazırlığı direkt geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlığı iyi olmayan okulda bence ingilizce bölüm de okunmaz haberiniz olsun

• alyossa1112 A kullanıcısına yanıt

O zaman bilkent harici hiçbir okulda okunmaz

• hocam top5 harici demiştim ankara-marmara-iü bunların ingilizce bölümlerinde iş yok yani

• alyossa1112 A kullanıcısına yanıt

Valla öyle. Bizim bölümün Türkçesindeki hocalar kaç yıllık bu işin duayeni hocalar. İngilizcedekiler ise genç hocalar hep ve isim yapmamış kişiler. Sırf ingilizce diye bence yetkin olmayan insanlar da tercih edilebiliyor olabilir. Marmara'da da bu vardır mesela sırf Fransızca biliyor diye alınan hoca çoktur.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

marmara kamu hariç orası da köklü baya ama iü ankara tırt ne yazık ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtü hazırlık güzel baya. Ben okumadım ama çoğunluk okuyor. Okula gelen zaten min 5 sene kafasında olduğu için yayıla yayıla okuyorlar. Maçka kampüsü konum olarak da süper zaten. Bir sürü etkinlik de yapıyorlar ünlü isimler geliyor konuşma yapıyor vs vs. Ha itü kıbrıs hazırlık dersen de onu da okumadım ama okuyup beğenen tayfa alkolcü partici tayfa oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FSMVÜ hazırlık best

• Ytü'den 2 itü'den 1 arkadasim hazirlik okumak istemesine ragmen okuyamadı. Öylesine girdiler ve direkt gectiler. Özellikle YTU'nun bu taraklarda bezi yok gibi olabildigince az kisi okutmaya calisiyorlar. Ama zaten bolumlerinin cogunun tr egitim verdigini dusunursek zorlamaları da saçma olurdu o yuzden bisi diyemiom. Sonucta o sınava bolum farkina bakilmadan herkes girecek.

Ytü'deki yanlis hatirlamiyorsam sey sistemi de sacma. Eng dersi de vermiyorlar muaf durumuna. Ee tamam normal diyebilirsiniz ama muaf olup en yüksek harf notunu almiyorsunuz. Bana cok sacma gelmisti bu en yuksek harf notunu almama isi

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    Evet o baya saçma. Uç bi örnek olabilir ama adam belki 4 ortalama yapmak istiyor proftan 90 üstü alamadı diye yapamayacak. Yükseltmeye de alamıyor ne biçim iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİLGİ’de hazırlık okudum. 0’dan başladım. Gayet kaliteli bir eğitimi var. Öğrenmek için çabalayan öğreniyor. Sadece lisans 1. dönem’de zorlandım. Sonrası rahat geçti gitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Harbiden isteyerek bile alamama işi berbat ya. Ytüde olsam muafiyeti 90+ gecmek icin son ay gece gunduz calisirdim herhalde.

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Bunun benzeri bizde de var a2 A1 alırsan dersi alamıyorsun(yaz okulunu bilmiyorum). Ama 4 yıl her şeyi A1 gelip sırf İngilizce A2 diye 4 yapamayan o nadir insanlardan var mı pek görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Haziran 2024; 14:20:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.