Şimdi Ara

Hazırlık okunmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ingilizcem şöyle diyeyim kelime bilgim var karşımdakini anlıyorum az çok fakat grammer yok konuşma yok pratik yok. İkilemde kaldım az çok çalışıp geçebilirim belki ama sağlıklı olur mu bi yandanda bilgiler taze devam et aban ingilizceye diyor ? Birde mezunum dinlensemmi diyorum hani 2 senedir hazırlanıyorum çünkü. Yorumlarınız nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upper

• kalıcam ben ingilizcem iyi ama sanki erken bitirip ne olacak kpss kasıcaz askerlik gelicek 1 sene fransızca falan kasarım hazırlıkta ortam falan kurarım daha iyi
  • Üniye bağlı kardeşim.
    Hazırlığı çok zor değilse seni hayattan bezdirmeyecekse git.

Bir şey kaybetmezsin.

Bölüm neydi ?
    Üni ?
  • Gtü bilgisayar hocam hazırlığı zorlaşmış itü sınavından zor diyorlar

• Boun odtüyse oku yoksa okuma 1 senene yazık

• voublo V kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim.

Bence okumalısın ama zor geçiçeğini unutma yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE HAZIRLIK OKUNMALI MI
    3 yıl önce açıldı
    Hacettepe hazırlık nasıl??
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dersler ingilizce ise anlayabilecek misin grammer olmadan?

Anlarim saglam ingilizcem diyosan okuma; ama yine dinlenmek istiyom diyosan, 1.donem sonu sinav var, ona gir gec hazirligi.. gtu de vardir heralde yine bi arastir

• osurgan kullanıcısına yanıt
    Hocam yarıda geçmeyi düşünmüyorum dediğin doğru şimdi grammer olmadan olmaz bu iş şimdi çalışsam az buçuk sınavı idare eder belki ama sağlam olmaz bu durumda okumak mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: voublo

Hocam yarıda geçmeyi düşünmüyorum dediğin doğru şimdi grammer olmadan olmaz bu iş şimdi çalışsam az buçuk sınavı idare eder belki ama sağlam olmaz bu durumda okumak mantıklı

hazırlık iyice zorlaştı. Eylül de geçmezsen Ocak ve haziranda gecebilir misin bilmiyorum ama bence hazırlığı okumalısın. hazırlık dönemi boyunca öğrenci kulüplerinde aktif olup arkadaş, çevre edinmeye bak çünkü daha sonra bu kadar aktif olmayabilirsin derslerden dolayı. ve bu dönemde edindiğin arkadaşlarla okul daha eğlenceli geçeceği için bölüme geçtiğin zaman da sana yararı olur. ben de geçen sene gtü elektronik kazandım. sene başında hazırlığa başlayan 418 kişi içinden hazirandaki sınavı geçen şanslı 61 kişi içinden biriyim :)
    Ocaktaki sınavda da geçenler oldu ama sayı bayağı az.

• yandexleyandexle Y kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam zor ya da millet takmıyo heralde bu kadar az geçen varsa

• Hocam geçebiliyorsan geç zaten hazırlıktan muaf olabilecek kadar ingilizcen varsa hazırlık sana bir şey katmayacaktır. Hatta sıkılabilirsin. Ha çalıştın geçemedin o zaman kafaya takma, 1 yıl dinlenmiş olursun daha rahat geçer.

Şunu da söyleyeyim hazırlık okuduktan 2 yıl sonra hazırlıkta gördüklerinin yarısını bile hatırlamayacaksın. Tekrar etmediğin sürece. Dersleri ingilizce görürsen yine anlayıp konuşacak kadar ingilizcen olur ama gramatik kuralları falan unutursun çünkü konuşurken o kadar önemli değildir ayrıntılar karşıdaki seni anlayacak kadar konuşursun geçmiş şimdiki ve geniş zamandan başka bi zaman da pek kullanmazsın. Önemli olan kelime bilgisidir kelime bilirsen anlarsın zaten ingilizceyi.

• Anladım hocam giriyim ben düz geçersem biliyorumdur zaten :D

• quote:

Orijinalden alıntı: voublo

Anladım hocam zor ya da millet takmıyo heralde bu kadar az geçen varsa

ben de dahil öğrencilerin büyük bir kısmı böyle bir zorluk beklemiyordu. bu zorluğa hazır olmadıkları için de çoğu kaldı. ama ciddi ciddi çalışıp geçemeyenlerin sayısı da çok. okulda çalışmadan geçebilen tek öğrenci ben olabilirim. üstün zekam sağolsun :D (biraz temelim vardı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yandexleyandexle -- 11 Ağustos 2016; 23:51:07 >
  • şirketler işe alırken gramer ingilizcesine mi bakıyorlar tam olarak neye bakıyorlar ona göre eğitim almak mantıklı yani ne bileyim ingilizce konuşmayı biliyorsan ingilizcem varmı diyosun
  • Uluslar arası şirketler TOEFL puanına bakıyor ve bu sınavda hepsi önemli konuşma yazma anlama
  • hocam arkadaş ibgilizce zorunlu degilse ve odtu boğaziçigibi kurumlar değilse hazırlığın gereksiz olduğunu söyledi mesala ben sakrya üniversitesini kazandım ve ingilzice zorunlu değil ingilizce almak ne kadar mantıklı
  • İngilizcen kötüyse bir temel oluşturmak istiyorsan oku. Bir sene yatayım dinleneyim diyorsan oku. İngilizcem iyi hiç vakit kaybetmiyim kendim geliştiririm diyorsan okuma. Hazırlıktan çıkınca da şakır şakır ingilizce konuşamıyorsun bence. Söylediklerim çok iyi üniversiteler için geçerli değil tabi onları bilemem.
  • DEU hazırlık nasıldır? Bölümümde hazırlık zorunlu değil ama akıcı ve çok iyi derecede ingilizce öğrenmek istiyorum. 1 sene rahat takılayım diye okumucam. Cidden iyi şekilde ingilizce öğrenmek istiyorum. Hazırlık bana bir şeyler katar mı? Kelime bilgim ve gramerim iyidir. Karşımdakiyle anlaşabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 12 Ağustos 2016; 1:40:03 >
  • Hazırlık zamanlarının güzelliğini rahatlığını sonra çok ararsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.