Şimdi Ara

Hazırlık sınıfında tanışmak istediğim bir hanımefendi var, nasıl ilerleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz işler için pek sağlıklı bir yer değil derler DH için ama fikirlerinizi duymak istiyorum.

Hazırlık sınıfında beğendiğim bir kız var ama erkeklerle çok nadir irtibat kuruyor. Biz sınıf olarak nedense çok hızlı kaynaştık öyle oluyor ki 15-20 kişi aktiviteler düzenliyoruz vs. ama bu hanımefendi pek bize katılmayıp, 3-4 kişilik bizden ayrı takılan tek bir grup var(kalan herkes zaten bizim kalabalık grubumuzda) onlarla takılıyor. Sigara içtiğini biliyorum, geçen gün ufak bir grup sigara içiyordular yanında tanıdığım bir arkadaşım vardı normalde 2-3 yıldır sigara içmeyişime rağmen gidip arkadaşımdan sigara alıp içtim. Pek belli etmemeye çalışıyorum, büyük ihtimal erkek arkadaşı vs. de olabilir. Instagram üzerinden takip isteği attım hemen geri dönüş yaptı, grup aktiviteleri var zorunlu olarak arada sırada yüz yüze geliyoruz orada konuşma etkinliklerinde filan 1-2 defa sohbet ettik. Oturup ortam olduğunda konuşuyor gibi ama bilinçli olarak gelip bizim ortamımıza girmiyor.

Amacım illa romantik değil, kızı da merak ediyorum açıkçası; ağırbaşlı birisi gibi duruyor. Öte yandan, sınıftaki kızlarla aram iyi çok sohbet ediyorum filan, kız bu malum eğlenmek isteyen tiplerden de diyebilir. Bakalım buradan ne çıkacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uplayalım bakalım.

• Bizi uplayacağına kıza hopla derim. Yoksa tren kaçar arkasından seyredersin.

• Sigara içiyor ve az kişiyle takılıyor , ben bu kombinasyonun nasıl kızlarda olduğunu biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam senin sevgilin yok muydu?

• Tanımlayabilir misiniz hocam, cidden ihtiyacım var...

@diamante35 hayır hocam. sizde bir şeyler var mıydı?

• Kardeşim önce kızın sevgilisi olmadığını net bir şekilde öğrenmeni tavsiye ediyorum durduk yere sıkıntı yaşama. Eğer yoksa Instagram üzerinden bi şekilde kahve sözü al. Önce storysine cevap vererek sohbeti başlatabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sehoka kullanıcısına yanıt

Hayir

• Babasının numarasını iste.

Sigara içmeyin.

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Hocam story de atmıyor pek. :D

İlla atar kanka ya o kadar da değil   ne atarsa yardircan ordan çok saçma alakasız bile olsa konu konuyu açar zaten gönlü varsa verdiği cevaplardan anlayabilirsin :)

• Git sor naber, siniftakiler hakkinda ne dusunuyorsun, sanki kafandakilerle uymuyor gibi falan. Ozguven ve tam saha pres istiyor maalesef cogunlukla kizlar. Cekingen, utangac, kibar olursan kaybetme ihtimalin cok yuksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka üzgünüm ama o tür kızlar ağır başlı olmuyor aslında. muhtemelen birkaç takıldığı vardır. uzak dur.

• "sigara içiyor, 3-4 kişilik grupta takılıyor"

İşin sonu şimdiden belli olmuş

• bi halt olmaz bulaşma hiç

• Pîr kullanıcısına yanıt

Abi keşke sebebini söyleseniz de biz de aydınlansak.

Tecrübe dileniyoruz hani burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 22 Kasım 2024; 21:44:12 >

Sigara içen kızlardan uzak dur, çoğunluğunun bu alışkanlığı nerden edindiği belli (erkekler dahil)

Kız muhtemelen erkeklerin de olduğu ortamlarda çoğunlukla bulunuyor söylediğine göre (3-4 kişilik grubun kaçı erkek?)

İşin sonu yaş yani senin anlayacağın

• Kalabalık gruplara yanaşmak zor olur kızda haliyle çekiniyor bir etkinlik olursa kızı davet et ordan muhabbet ilerler ama dikkat et sizin gruptan biri yanaşmasın kıza

• Pîr kullanıcısına yanıt

Hepsi kız. Sadece benim yanına gittiğim arkadaş erkekti, erkeklerle yan yana hiç görmüyorum.

Ama dediğiniz gibi de olabilir tabii ki.

• sigara içen kızla ciddi düşünmeni tavsiye etmem ben de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.