Şimdi Ara

Hazırlık sınıflarına BURS YOK mu ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ön lisans öğrencileri,
    • Lisans öğrencileri,
    • Açık Öğretim öğrencileri,(Sadece öncelikli öğrenciler; şehit veya gazi çocuğu,anne ve babası her ikisi de ölü olanlar vb.)
    • İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okulların üçüncü sınıfına dikey geçiş sınavı ile ara vermeden kayıt yapan öğrenciler,( intibak veya hazırlık sınıfında burs verilmez.)
    • Yüksek Lisans(Master ve Doktora) öğrencileri,(hazırlık sınıfında burs verilmez)

5. maddeyi gördüm şok oldum

• KYK nın bursundan
  • yüksek lisansın hazırlığımı var yoksa ki ynlş anlamada olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo7 -- 26 Temmuz 2014; 4:16:20 >
  • madde sadece burstan bahsediyor...inş yanlış anlamışımdır yoksa aşırı saçma bişey
  • Ben hazırlık okurken, Ocak'tan itibaren her ay 300 lira burs aldım. Orda yüksek lisans hazırlık sınıfından bahsediyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Beyoğlu

Ben hazırlık okurken, Ocak'tan itibaren her ay 300 lira burs aldım. Orda yüksek lisans hazırlık sınıfından bahsediyordur.

sağolasın valla=) Hazırlığın yararı oldumu peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo7

quote:

Orijinalden alıntı: Eski Beyoğlu

Ben hazırlık okurken, Ocak'tan itibaren her ay 300 lira burs aldım. Orda yüksek lisans hazırlık sınıfından bahsediyordur.

sağolasın valla=) Hazırlığın yararı oldumu peki ?

Marmara'da okudum, çok da yararlı olduğunu söyleyemem. Lakin bir Boğaziçi'nin hazırlığı farklıdır.
  • Bende Ege de hazırlık okumayı düşünuyorum çoğu dersler ing çünkü ve inglzcm zayıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo7

Bende Ege de hazırlık okumayı düşünuyorum çoğu dersler ing çünkü ve inglzcm zayıf

İngilizcen zayıfsa başka çaren yok zaten. Mümkün olduğu kadar çalışırsan hazırlıkta, İngilizceni iyi yerlere çekersin.

Ben de okul değiştirdim, bölümüm tamamen İngilizce, en azından yarı dönem hazırlık okumayı planlıyorum tekrar.
  • edit:yanlış bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 26 Temmuz 2014; 5:06:42 >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    arkadaş hazırlıkta burs aldım diyor ama ?
  • Bende bu yıl gyte hazırlıkta burs aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demekti neymiş haazırlıkta burs varmış
  • Rahat olun hazırlıkta burs var :)
  • Yüksek Lisans için olan hazırlıkta burs yok demek ki. Ocak'tan beri alıyorum ben de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.