Hazırlığa düşük seviyeden başlayıp iyi seviyeye gelenler tavsiye verebilir mi neler yapmak lazım şuan a1im hazirana kadar b1 olmak istiyorum ayrıntılı tavsiye verirseniz çok sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hazırlıkta İngilizce nasıl geliştirilir tavsiye

-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
up yaz
Up
Upistan
Up
Up
İlgilendiğin, anlamaya çalışcağın konular hakkında videolar izle.
Up
Up
-
Cevap yazan niye yok
Eski konulara bakabilirsiniz. Hazırlık sınıfıyla, İngilizce öğrenme ile ilgili birkaç konu vardı.
her yerde 100 kez anlatılıyor zaten, bol bol kelime ezberleyip grammar çalışıp writing,listening ve speaking pratiği yapacaksın işte ne denmesini bekliyorsunuz, sihirli değnek mi arıyorsunuz?
hocalarını iyi dinle
ödevlerini yap
ek kaynaklardan soru çöz, essayler yaz
ingilizce videolar izle
bol bol kelime tekrarı yap ve ezberle
-
Ben hazırlık görmedim de bir arkadaşım yabancı bir öğrenci ile arkadaş olup pratik yapıyordu. Böyle bir yöntem deneyebilirsin.
Kanal öneriniz var mı
Ben ders materyallerine çalışmak dışında bir şey yapmamıştım. Hazırlık bölümünüz iyiyse en mantıklısı o. Ben A2 başlayıp B2+ olarak tamamlamıştım.
-
Hocam ders materyalleri dediğin kitap alacağız bu hafta ama nasıl çalışıyordun sadece ödevleri mi yapıyordun ders bitince tekrar yapıyorsan nasıl yapıyordun tavsiyen var mı
Ne ile ilgileniyorsan onunla ilgili içerikler bul. Bilgisayar bilimleri için Computerphile, popüler teknoloji için Tech Altar, mühendislik işleri için Mustard mesela. Bunlar öğretici kanallar, içeriklerin ana iskeleti bir şeyi anlamak. Bu bir oyunun hikayesi de olabilir ama mutlaka ilgini çeken bir şeyler olsun, dikkatini vermene çok yardımcı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X