Şimdi Ara

hazırlıktan sonra 2.dönem bölüme geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil cevap bekliyorum marmara üni işletme (ingilizce) bölümünü bu yıl kazandım ve şu an hazırlıktayım. en yüksek kurdan başladım ve 1 dönemde hazırlığı bitime imkanına sahibim fakat 2. dönem bölüme başlayabilme durumum var mı bilgisi olan var mı ? acil cevaplarınızı bekliyorum ki buna umut bağladım fazlaca. bilgisi olan lütfen güncel paylaşsın

• o biraz üni hocalarına bağlı bizim tıpın hocaları kabul etmiyorlar derse almıyorlar
  • Tıp zaten genelde alınmıyormuş , bizim uni de 4 yıl öncesine kadar sadece mühendislikler alınıyormuş mevzuat falan değişti diye umuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirliva.

arkadaşlar acil cevap bekliyorum marmara üni işletme (ingilizce) bölümünü bu yıl kazandım ve şu an hazırlıktayım. en yüksek kurdan başladım ve 1 dönemde hazırlığı bitime imkanına sahibim fakat 2. dönem bölüme başlayabilme durumum var mı bilgisi olan var mı ? acil cevaplarınızı bekliyorum ki buna umut bağladım fazlaca. bilgisi olan lütfen güncel paylaşsın

aynı kurdayız kardeş hangi sınıftasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenxx -- 29 Eylül 2014; 16:29:40 >
  • egemenxx kullanıcısına yanıt
    208 sınıf sen hangisindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirliva.

208 sınıf sen hangisindesin

209

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenxx -- 30 Eylül 2014; 0:26:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.