Şimdi Ara

Hb Braun 7si saç sakal şekil 119 ve aşağısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
9.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Buda bedava gibi sanki 1 saat şarj süresi kargosuz 18 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: c3206

https://www.hepsiburada.com/gillete-fusion-proglide-styler-3-u-1-arada-tiras-makinesi-tiras-sekillendirme-ve-duzeltme-p-SGSTKM73386?magaza=Hepsiburada

Arkadaşlar uzun zamandır kullanıyorum, ikinciyi aldım etek trasi için, çok kullanışlı bir makina braun gillette için üretmiş,

Hocam bunun mantığı ne tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

https://www.hepsiburada.com/gillete-fusion-proglide-styler-3-u-1-arada-tiras-makinesi-tiras-sekillendirme-ve-duzeltme-p-SGSTKM73386?magaza=Hepsiburada

Arkadaşlar uzun zamandır kullanıyorum, ikinciyi aldım etek trasi için, çok kullanışlı bir makina braun gillette için üretmiş,

Kargo ile 47 liraya geliyor nasıl fiyat hocam sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Alternatifi cidden bu mu ?

Hocam dediği makinenin tipini görünce bana da saçma geldi ama N11'de onlarca yorum arasında 1 tane bile kötü yorum bulamadım. Ben alıyorum.

Doğrudur hocam bende almak isterim ama markasını ilk defa duyuyorum çekiniyorum

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün bekle sana yorumumu yaparım istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Birkaç gün bekle sana yorumumu yaparım istersen.

Teşekkür ederim hocam bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

quote:

Kargo ile 47 liraya geliyor nasıl fiyat hocam sizce?

Kargo dahil 40 â almıştım n11 den, içinden bir adet enercayzir pilde çıkıyor

• Braun mu evlerden ırak.
    Hiç bir işe yaramayan bir ürün almak istiyorsanız alın.
    Taraş makinasını aldım ne kesiyor ne kısaltıyor beş para etmez.
  • Ben bu ürünü kullanıyorum tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

çöp..

çöp yazdığım için alternatifi yazıyorum.

powertec 458

35tl bandında.. kupon vs bulursanız combi vs.. ucuza gelir

Katılıyorum, ben de senelerdir braun, remington ve philips cihazlara dünya para verdim. hiçbiri 35 liralık ürün kadar işe yaramıyor.
    Ek olarak sakalları sert olanlar bilir, makine keserken takılır sakalları çeker. 35 liralık cihazda bunların hiçbiri olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

quote:

çöp..

powertec 458

Katılıyorum, ben de senelerdir braun, remington ve philips cihazlara dünya para verdim. hiçbiri 35 liralık ürün kadar işe yaramıyor.
    Ek olarak sakalları sert olanlar bilir, makine keserken takılır sakalları çeker. 35 liralık cihazda bunların hiçbiri olmuyor.

Çok şaşırdım açıkçası, 35TL bandında olan bir ürün nasıl bu kadar kullanışlı ve bilinen en iyi markalar ile yarışır olabilir? Sadece internet üzerinden mi satılıyor bu arada? Elden alma imkanı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

quote:

çöp..

powertec 458

Çok şaşırdım açıkçası, 35TL bandında olan bir ürün nasıl bu kadar kullanışlı ve bilinen en iyi markalar ile yarışır olabilir? Sadece internet üzerinden mi satılıyor bu arada? Elden alma imkanı var mı?

Berberlerin çoğunda var bu aletten. Muhtemelen berber malzemesi satan yerlerden de elden alınabilir. İhtiyacınız varsa bence çok düşünecek bişey yok, alın geçin pişman olma olasılığını yok gibi bişey.
    Aletin tek derdi fazla coskulu ve sesli :) Ama hakkını veriyor.

• braunun 3337 modeli var 1 senedir kullaniyorum gayet kullanisli... tavsiye ederim... kirli sakal icin kullaniyorum memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afraze55

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

Bu nasıl Türkçe gözüm kanadı.

Gözüm bacağı otomatik cep telefonu hızlı yazımı özne yüklem doğaçlama çatı doğal

Ne diyon emmi kapat şu yazım düzeltmesini

• quote:

Orijinalden alıntı: kalfatt

quote:

Orijinalden alıntı: afraze55

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

Bu nasıl Türkçe gözüm kanadı.

Gözüm bacağı otomatik cep telefonu hızlı yazımı özne yüklem doğaçlama çatı doğal

Ne diyon emmi kapat şu yazım düzeltmesini

Türkçeye gösterdiğin hassasiyetin için teşekkürler ama hitabın problemli.Biz indirimi anlattık işine gelen ihtiyacı olan yararlanır zaten iş dönmüş Çarşamba pazarına.Artık sıcak fırsattan ziyade sıcak muhabbete dönüyor forum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tivale's

Durup dururken 120 liram gitti.

hocam nasıl 120'ye aldınız. 149 gösteriyor hb.
  • lord3 kullanıcısına yanıt
    Banabak indirim kodu veriyordu onu girdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    TR 458 mi yoksa GTS 458 mi?
  • Hazy kullanıcısına yanıt
    Altın sarısı kaplaması olan, diğeri eski model.
  • Beyler ben bu aleti 5-6 aydır kullanıyorun. 1 senedir saçımı 1 en uzun 2 ye vurduğum için ve berberde uzak olduğu için bi makine alıyım dedim . 3-4 ayda zaten kendi parasını çıkartıyodu. Aldım sakal için gayet iyi saç için de kullanıyorum ben ama 1 ve 2 numaralı başlıkları saç kesme makinesi gibi olmadığı için saç keserken sürekli boşaltmanız lazım. Onun dışında sıkıntı yok memnunum belki ilerde saç için daha iyi makine alırım ama şimdilik bu da yeterli.

Şarj konusuna gelirsek akşam yatmadan takıyorum sabah hem saç hem sakal 30 40dkkada hallediyorum yeterli şarjı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.