Şimdi Ara

HB | Logitech G MX518 Oyuncu Mouse 299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TR'de satışı yeni başlayan mouse 393 TL idi, bugün kdv indirim kampanyasına dahil edilmiş.
    Bekleyen varsa işine yarar umarım.

>>>>> İşte Bu! <<<<<

Fırsat değilse BAN sıcak fırsat değilse anında BAN

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RascH -- 17 Temmuz 2019; 19:25:51 >

• MX518 belki 15 senelik bir mouse ama acaip kalitelidir, nasıl olmuşta yeniden ortalığa çıkmış enteresan doğrusu. Zamanında MX310 ve MX518 kullanmıştım.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Evet ben de uzun yıllar kullandım fakat bu dikkat ettiyseniz G serisi yani yeni versiyon. Sensörü (16K hero) ve rengi değiştirilmiş onun dışında ergonomi aynı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Logitech G400 kullanıyorum senelerdir. Bi kere kablosunda temazsızlık oldu açtım tamir ettim onun dışında bana mısın demiyor.

Farenin yapısı aynı, sensörü de yenilenmiş eski versiyonundan. Benim farenin de tıklamaları hissesleşmeye başladı. Acaba alsam mı diyorum ama bi fare için 300 lira çok değil mi ? Zamanında G400'ü 60-80tl aralığında almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASNAKÇI

Logitech G400 kullanıyorum senelerdir. Bi kere kablosunda temazsızlık oldu açtım tamir ettim onun dışında bana mısın demiyor.

Farenin yapısı aynı, sensörü de yenilenmiş eski versiyonundan. Benim farenin de tıklamaları hissesleşmeye başladı. Acaba alsam mı diyorum ama bi fare için 300 lira çok değil mi ? Zamanında G400'ü 60-80tl aralığında almıştım.
    Hocam 10 sene kullanacağın bir ürüne verilecek paraya acımamak gerek bence. Bende 8 sene önce 75tl ye sıfır g402 almıştım sanalpazar üzerinden:) hala kullanıyorum taş gibi. Tuşlar çift tıklama vs yaparsa içindeki anahtarı değiştiririm olur biter. Omron d2fc-f-7n benimki. Sende değiştirebilirsin. Lehimlik bir iş çok zor değil en kötü bir bilgisayar tv tamircisi yapar ufak bir ücretle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• omaTR kullanıcısına yanıt
    2 yıldan fazladır logitech fare kullanmıyorum. Garanti bitmeye birkaç ay kala çift tıklamaya başlıyor. Dandik markalar bile 200 lirayken şeytan dürtüyor. M65 de uzun süre kullanımda elimde ağrıya sebep oluyor. Sanırım alacağım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASNAKÇI

Logitech G400 kullanıyorum senelerdir. Bi kere kablosunda temazsızlık oldu açtım tamir ettim onun dışında bana mısın demiyor.

Bende de G400S var çok memnunum inşallah bozulmaz bizim cihazlar. Bozulursa da ucuz yollu çin firmalarından alırım 80-100 liraya. Çok para vermeye gerek yok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech MX518 - 500 TL
    7 ay önce açıldı
    Razer Viper Mini
    8 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

Bende de G400S var çok memnunum inşallah bozulmaz bizim cihazlar. Bozulursa da ucuz yollu çin firmalarından alırım 80-100 liraya. Çok para vermeye gerek yok .

Alıntıları Göster
    Şu farenin malzemesi maksimum 25-30 lira; dağıtımı, işçiliği derken hadi 60 lira olsun da 300 lira nedir .. 150 lira civarı olsa gözüm kapalı alıcam fakat 300 lira bi fareye vermek bana da mantıklı gelmiyor. Umarım bozulmaz. 6 yıl civarı oldu bu fareyi kullanıyorum
  • G400 kullanıcılarına bir kişi daha yazmanızı rica ediciğiiim :D

Ben yedek bi tane g300s aldım. Onun kablosunu taktım g400'ü çalıştırmak için ve birkaç switch aktardım. Şu an sıfır gibi g400'üm :D Umarım bozulmaz.
  • Ben bir yığın Logitech mouse kullandım ama çoğunlukla baş parmağın oturduğu noktadan eriyip gitti kauçuklar. En son G402 de aynı şey oldu ve kabuğunu değiştirdim, skatez de yenileyip kullanmaya devam edeceğim. Bir de yedek olarak Steelseries Rival 300 var fakat Logitech dahil tüm firmalar malzeme kalitesini düşürmüş maalesef, buna Steelseries de dahil. Bir ara arkadaşımın James Donkey 325RS modelini kullanma şansım oldu, fiyatı uygun olsaydı kesinlikle ondan başka bir mouse bakmazdım.
  • 2009 veya 2010 yıliydi sanırım g400 almıştım cs 1.6 için 75-80 tl gibi ücrete 3-4 sene sürekli kullandım hiç çift tık yaptığını falan hatırlamam yalnız scrolla tüy vs. gitti diye içini acayim dedim skatezlere zarar verdim. O günden sonra g100ler rival 100 x7 bloody vs. mouselar aldım. Pahalı olduğundan g402ye yönelmedim. Yok hiçbirinde g400teki rahatlığı,keyfi bulamadım. Velhasıl bu fareyi alacaksanız baya bir düşünün el buna alışınca diğerlerine dokunmak bile istemiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında 59 tl ye sıfır almıştım hey gidi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.