Bildirim
hb notebook sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum Dv 6000 ama Ne Yani tam olarak Modeli ne ayrıca sen Kendin Mi kurdun işletim sistemini Yoksa içerisndeki Recovery Denmi İşletim Sistemin ne? Bu Sorulara Açıklıl getirebilirsen daha çok yardımcı olabiliriz. -
Kendim kurdum recovery dan değil zaten işletim sistemi vistaydı ben xp ye cevirdim bütün driverları tamam sadece bi ekran kartında sorun yaşıyorum Nvidıa Ekran kartı Modeli indiriyorum kendi sitesinden donanımız bulunamadı diyor anlamadım gitti digerlerinde herhangi bi sorun vermeden kuruldu acaba herhangi bi yamasımı var ??? -
notebook bölümündeki hpcilerden yardım al bence, buraya pek bakan olmuyor. -
çok zor degil eger internetten indirdiysen driver ı setup tan degilde
aygıt yöneticisinden güncelleştir deyip surucuyu ben yukleyecegim işaretleyip daha sonra driverların oldugu klasörü göster buyuk ihtimalle yüklicektir. olmazsa yaz başka bir yol daha var onuda soyliyim. -
merhaba arkadaslar benımde f500 preserio notebook var ama.wireless tuşunu actıgımda ısıgı yanmıyor gecen gun bı kez daha oldu ama sans eserı duzeldı fakat su an da bı kac gunden berı ısık yanmıyorum.dolayısıyla wireless arama bıle yapamıyorum..wireless setupları yukluyorum yyıne olmuyor ne yapmalııyım sımdıden tesekkurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X