Merhaba arkadaşlar HB premium olanlar için realme 12 PRO Plus 8 GB 256 GB bej rengi model 20K altında bir fiyatta şuan sepete eklenince fiyat düşüyor, Diğer satııclar ile ortalama 5K fiyat farkı var değerlendirilebilir. www.hepsiburada.com realme 12 PRO Plus 8 GB 256 GB (realme Türkiye Garantili) Fiyatı https://www.hepsiburada.com/realme-12-pro-plus-8-gb-256-gb-realme-turkiye-garantili-pm-HBC00006GCRFZ |
HB realme 12 PRO Plus 20K
-
-
Snapdragon 7s gen2 islemci var -
Poco F6 varken nal toplar.
-
F6 tabiki daha iyi kamera dışında bence lakin arada şuan 4K fiyat farkı var hocam az değil. Eğer yine bu markayı kullanıp memnun olan ve yeni arayan varsa değerlendirebilir gibi.
-
Kendi sitesinde 20999 TL fiyatından satılıyor ve 400 TL indirim kuponu da veriliyor o yüzden F6 demiştim zaten. Kamera konusunda bu fiyatlarda hiç bir cihazın çok iyi olacağını düşünmüyorum zaten. Bu arada bilginiz var mı Realme cihazlarına Android ve güvenlik güncellemesi olarak ne vaat ediyor?
-
Yabancı kaynakalrda 2 sene diye okumuştum Türkiyede açık bir bilgi yok. Kamera konusunda çok iyi olmayacakları konusuna katılıyorum ama farklılıklar olabiliyor ufak tefek.
-
Linkte bahsettiğiniz fiyattan verilmiyor hocam..
-
8gb ram olan modeli seçince fiyatı düşüyor hocam -
-
Teşekkürler hocam, bana 12 gb ramli model lazımdı o sandım bir an
-
Haftaya Realme 13 serisi lanse edilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 20 Temmuz 2024; 21:55:1 > -
Yakın zamanda almayı düşünüyorum karşılaştırma yapınca hangisi daha iyi forumdaslar HONOR 90 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) app.hb.bizHONOR 90 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/honor-90-512-gb-12-gb-ram-honor-trkiye-garantili-p-HBCV00004QNXP4?ftid=xg2a09rhx2wsrpya&url_src=ios-product-detail
-
Ois olmaması ve mono hoparlör yüzünden bile honor 90a şans vermezdim. -
Sağolasın hocam -
Ois yok hoparlör mono arkadaşın dediği gibi lakin bu fiyata daha iyi bir cihaz yok gibi denilebilir genel anlamda. F/P açısından hala en iyi cihazlardan biri.
-
samsung a55 bakabilirsin. karşılaştırmasını yapmadım ama o seviyede iyi bir telefon a55.
-
teşekkür ederim kıymetli değerlendirmeleriniz için @07kubi07 @Glorfindel1907
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X