Bildirim
HB VE SW ARAÇLARIN BAGAJ YÜZÖLÇÜMLERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
Resimlerden nasil uzunluk olcuyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda Civic HB'in de ölçer misiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cowinenge
Resimlerden nasil uzunluk olcuyorsunuz ?
Resimden değil, aracın bagajını açarak, mezura ile ölçüyorum. Burada paylaşıyorum. Otomobil seçimimde bagaj alanı önemli bir kriter. Forumdaşlarıma da bu tecrübelerimi sunuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mclaren-Honda
Honda Civic HB'in de ölçer misiniz ?
Araca rastlarsam ölçerim. Tarih veremem. -
c4 ile focusun bagakı iyiymiş c sınıfı hblere göre -
Hocam tebrik ediyorum. Ellerine sağlık. Forumda hiç görmemiş olduğum bilgiydi. Benim için de bagaj büyüklüğü(alan, hacim) önemli bir kriter. Teşekkür ediyor paylaşımlarının devamını bekliyorum. Unutmaz da ölçersem her ne kadar sedan olsa da kendi aracımın bagaj ölçülerini de paylaşırım. -
-
-
Güzel bir veri olmuş yanlız normal bagaj ölçümüne koltuklar en geride şekilde olcmus olmalılar. 2. Sıra koltuklar ileri geri bağımsız hareket edebiliyor. Eski kasada bile bu şekilde 103 ile 116cm arası değişen bir fark var. Grand Picassoda bu detayı atladilarsa diğerlerinde de atlamis olabilirler.
-
Hazır bulmuşken sorayım aranızda bu MPV araçları kullananız var mı. Memnunmusunuz
-
-
Eklediğim resim kendi aracıma ait. Vergisi ve yakıtı fazla tabii (1700 kilo 2 Lt dizel tam otomatik olunca haliyle), onun dışında memnunum. -
muhtemelen her 3 araçta da
2. sıra koltuklar en geride ve koltuk dik pozisyonda iken yapılmıştır diye düşünüyorum.
Benzer içerikler
- mercedes cla neden tutulmuyor
- en az yakan 7 kişilik arabalar
- mini cooper paket sıralaması
- ds5 neden tutulmuyor.
- palio 1.6 16v
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X