Benim bildiğim 1.4 tsi golfler bagimsiz. A3 lerde hepsi mi yoksa golf gibi sadece 1.4 tsi mi bilmiyorum. 1.4 tsi leonlarda ise sanirim torsiyon var. 2010 ve ustu guncel araclarda hangileri bagimsiz baska sizin bildikleriniz?
Peugeot 308
a3lerde de 1.4 tsi bağımsız tdilarda yok, focus ile i30 da bağımsız, konfor olarak sorarsan makyajlı focus çok iyi, eski kasa i30 da iyi, bu sene çıkan yeni kasa i30 hepsinden iyi, c-suvların standart konforu var yeni i30da
308 arka diz mesefesi kotu diyo herkes b segment standartlarindaymis. Aslinda guzel arac eat6 vitesli dizel olarak alinasi bir arac hocam
uguroz89U
kullanıcısına yanıt
Bir defa kullandım ama arka koltuğa hiç oturmadım, kullanımı gayet keyifli ve yalıtımı çok iyiydi. Eat6 sanzımanıda çok beğendim.
2013 sonrası Auris benzinli bağımsız.
Jetta ve passat bagimsiz mi?
Yeni Honda Civic Hb bagimsiz sedanla beraber..
Mitsubishi Lancer bagimsiz diye biliyorum.
cebocan
kullanıcısına yanıt
Hocam bağımsız olsa ne yazar,eski kasası daha oturaklı ve konforlu dur,ilk kez toyotada görüyorum eskisini aratan yeni kasa
Astra Hb torsiyon, sedan bağımsız
Jetta,Passat bağımsız, Octavia torsiyon
Focus Hb,sedan bağımsız
Honda Civic sedan, Hb bağımsız
Megane torsiyon
Ceed,i30 bağımsızoo
Mazda 3 bağımsız
Mercedes A serisi bağımsız
Egea yarı-bağımsız
308 torsiyon bu arada.
Volvo V 40 bağımsız.
Süspansiyonları ortalamanın üstünde sert yalnız. Özellikle de arkalar.
308,Leon,Astra,ceed,megane torsiyon.Golf 1.4 ler,focus bağımsız
Hb olmasada 3. Ve 4. Kasa doblolar tam bağımsız. 1. Ve 2. Kasa doblolar makaslı.
Yeni kasanın konforu ve yol tutuşu çok iyi. (Kendi sınıfında)
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
a3lerde de 1.4 tsi bağımsız tdilarda yok, focus ile i30 da bağımsız, konfor olarak sorarsan makyajlı focus çok iyi, eski kasa i30 da iyi, bu sene çıkan yeni kasa i30 hepsinden iyi, c-suvların standart konforu var yeni i30da
focus ve konfor
yazın 3-4 defa günlük olarak kiraladım ama ben pek konfor göremedim.
Yeni i30a katılıyoum, sınıfının en konforlularından.
duster 4*4 bağımsız
By_AndroidB
kullanıcısına yanıt
Leon MK3 kasaların hepsi torsiyon... bağımsız değil. mk2 kasalarda vardı sadece.