Şimdi Ara

hcontrol hatası f3jc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus f3jc alalı bi 5 gun fln oluyor..fonksiyon tuslarının bir kısmı calısmamaya basladı..windows acıldıktan sonra hcontrol hatası cıkıyor..ATK utility diye bi driver fln kurdum sitesinden fkaat yine düzelmedi..Asus f3jc kullanan arkadaslar ve ya bu sorunu cözebilecek arkadaslar yardımcı olursa cok memnun olurum...belli baslı fnksyon tusları calısmıyor ( ses acıp kapama ,touchpad acıp kapama gibi...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinqberq -- 8 Kasım 2006; 17:22:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kinqberq

asus f3jc alalı bi 5 gun fln oluyor..fonksiyon tuslarının bir kısmı calısmamaya basladı..windows acıldıktan sonra hcontrol hatası cıkıyor..ATK utility diye bi driver fln kurdum sitesinden fkaat yine düzelmedi..Asus f3jc kullanan arkadaslar ve ya bu sorunu cözebilecek arkadaslar yardımcı olursa cok memnun olurum...belli baslı fnksyon tusları calısmıyor ( ses acıp kapama ,touchpad acıp kapama gibi...)

arkadasım aynı sorun bende de oldu ancak hata bendeydi ATK0100 ve ATK media klsorlerını yanlışlıkla kaldırmıstım.belki sende yanlışlıkla sılmıssındır.
    eger driver cd si kutudan cıktıysa onunla duzeltebılıyorsun.ama nasıl olur bılmıyorum cunku bende driver cd si cıkmadı kutudan.bu yuzden ben recovery yaparak duzelttım makına ılk gun geldıgı gıbı oldu hersey normal.
  • dedigini yaptım driver cd nden tekrar yukledim fakat sorun hala devam ediyor? aklına başka bir çözüm gelen varmı? recovery yapmayı suan istemyiorm yokmu başka bir cozum yolu? Bi de bu sorun neden kaynaklanıyor? Reovery yaptım diyelim ilerde tekrar cıkarsa yine ugrasmayalım ?
  • ATK100 ve DMEDIA utility programlarını program ekle kaldır'dan sil, daha sonra sürücü cd'sinden yeniden kur. Bende de touchpad disable tuşu çalışmıyordu, böyle yapınca düzeldi.
  • dmedia utility i bulamadim fakat atk yi silip tekrar kurdum sorun devam etmekte
  • bence serivisi aramalısın.Onlar sana daha yardımcı olurlar..
  • herşeyi denedim fakat yine bir sorun bulamadım..Asus recovery cd si ile recovery yaptım..Butun driverları tke tek yukledım ..Yuklemiş oldugum program cakısıyor mu bılemıycem ama cakışsa bile bu çok saçma birşey ..Asus buna nasıl bir önlem alamıyor ya da önlemden ziyade bir sonuc üretemiyor anlamıs deilim..Bu programı engelleyen nasıl birşey olabılır ..Hala cozum bulamadım.. Acaba aldıgım yere fln mı götursem?

Suan da yuklu olan prolar: Visual Basic , Bs player , Limewire , winamp ,firefox,office,tune up utilties,phptriad,dreamweaver,flash ,messenger ..

Bunlardan biriyle bi uyumsuzluk mu var çözemedim..Her defasında bu hata sinirimi bozuyor.

Servis demişsin mail adresi fln varsa yazarsan sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tune up utilities'de başlangıçta açılan programları kapatma gibi bir seçenek var mı? Belki de sen farkında olmadan başlangıçta çalışması gereken programları kapttın.
  • tune up da start up manager var kontrol edebiliyorsun evet..Yani start up da gerekli programlari tutarim genelde.. msn;skype;winamp bunlari kapatirim ki kapoatilmasi lazim yani...asus un driverlari ile ilgili hic birseyi kapamadim..
  • valla bu h control hatası bende de çıktı bi çözüm üretmeye çalışacağımm...bilen var mı?
  • İyi günler
    Sanırım bir iki şey denemeniz lazım
    1.Atk100 sürücüsünü kaldırın,
    2 Varsa Media kontrol yada Wireless console uygulamasnı kaldırın
    3 Power4 gear uygulamasını kaldırın

ve sırasıyla
    önce atk100-wireless console-power4 gear ı sırasıyla kurun....
  • valla recovery yaptım düzeldi ama sebebini anlamak isterdimmm..tek tek kurmuştum onları ama dediğiniz sırada değil bir daha çıkarsa öle yaparımm..teşekkür ederimm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.