Arkadaşlar daha önce sistemimde X800 GTO ekran kartı kullanıyordum şimdi ise HIS HD 3850 AGP ye terfi ettim ancak X800 GTO dan aldığım performansı alamıyorum güç kaynağımıda ekrankartı ile birlikte aldım.LG POWER super silent 12cm fanlı 550watt lık bir güç kaynağım var. ekran kartı aslında iyi performans veriyor gibi duruyor ama ekranda ünite sayısı çoğalınca kasılmalar başlıyor. Şimdi işlemciden diyeceksiniz fakat eskiden de aynı işlemciyi kullanıyordum fakat hiç bir sorun yaşamıyordum. En basitinden MEDİEVAL TOTALWAR 2 de şavaş haritasında bile kasılmalar oluyor. Benim sorunum acaba kartın arızalı olmasından mı yoksa güç mü yersiz çözemedim.Bu arada ekrankartımla birlikte gelen his driverını kurduğumda oyunlarda renklerin karışık olduğunu ve yazıların da birbirine geçtiğini gördüm hemen ati nin sitesinde güncelleme yapmak istedim ama ilgili driveri yüklediğimde sistemimde ilgili ekran kartının olmadığı uyarısını aldım.Bende his in sitesinde driver indirdim onu yükledi ama bu seferde dediğim yavaşlama olayı oldu.Çaresiz durumdayım.YARDIMLARINI BEKLİYORUM
yardım edebilecek yok mu?
senin yaşadığın sorunu his 3650 de ben yaşıyorum oyunlarda unite sayısı artınca oyunda takılmalar yaşıyorum hatta internet explorer sayfalarında bile gözle görülür yavaşlık var ve sinirlerimi bozmaya başladı artık