Şimdi Ara

HD 4850 X2 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda hd 4850 x2 ekran kartı var ama galiba ısınma sorunu var. oyunları açıyorum ilk 1 dakika gayet güzel çalışlıyor ama ondan sonra görüntü donuyor.....ve grafik kartının ısısı hiç işlem yapmadığında bile 55 60 derece gözüküyor.. sizce bu ekran kartının kendisinden mi kaynaklanıyor yoksa anakart mı ekran kartını ısıtıyor..... çözemedim lütfen yardım....

• oyunlarda kaç derece oluyor ekran kartı..sürücü güncellemeyi denedinizmi...ayrıca fan devrini arttırın.ayrıca çift gpu ekran kartlarında bir ayar vardı catalystyt ai diye o ayar ne acaba ondan donuyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 1 Temmuz 2009; 17:20:14 >
  • anakart ekran kartını ısıtacak kadar ısınmaz. Tam tersi olabilir ama

fan devrini arttırdığınızdan emin misiniz?

catalyst control center'dan veya riva tuner'dan fan hızını arttırabilirsiniz
  • ati overdrive da fan hızını %100 yaptım ama fark etmedi ve ati catalist conrol centerdan crossfire özelliğini kapattım açık olunca hiç açmıyo oyunu ve sürücüde son sürüm directx de 10...
  • garantisiyle konuşacaksınız o zaman. Bu kartın şekli şemali normal tek gpu'lu ekran kartlarından farklıdır. kendinizin alternatif bir soğutucu takmak isterseniz bulamayabilirsiniz.
  • PSU nedir?
  • masaüstündede atikmdag yanıt vermeyi durdurdu ve bu sorundan kurtuldu yazıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende hd4890 OC var onunda ısısı boştayken 58 fln bence ısıda bir problem yok.Sürücüleri değiştir istersen 9.5 deneyebilirsin bende o yüklü şuan 9.6 da takılmalar olmuştu bikaç bunda olmadı hiç şükür.
  • hımm bir deniyim bu arada psu Silverstone 1200 watt
  • Eğer kasadaki hava akımı iyi değilse kartının sıcaklık değerleri normal.Ancak oyunlardaki sıcaklık artışından sonra büyük olasılıkla 80 derece üzerine çıkınca kitlenmelere yol açıyor.Kartın fan ayarını arttırsan bile üzerindeki standart fan tasarımıyla soğutma işlemi iyi bir şekilde gerçekleşmiyor.Yapacağın şey ,kasanda iyi bir soğutma sağlamak.Aynı kart bende de var.Bir kitlenme yaşamadım.Yüksek çözünürlüklü oyunlardan cıktıgmda genelde kart sıcaklıgı 75 derece civarında oluyor.
  • kasa cooler master cosmos 1000 baya büyük server tipi ve kasada 4 adet fan var psu işlemci ve ekran kartı hariç
  • Ekran kartından olduğuna eminmisin bu kitlenmenin? İşlemci sıcaklıklarını flan kontrol ettin mi? Bendeki kart 75 derecede bile kitlenmiyor? Acaba başka bir neden olabilir mi?
  • işlemci sıcaklıkları 48 -49 derece arasında blackbox da yazdıgına göre
  • Stok soğutmaya göre ve havaların ısınmasına göre sıcaklıklar normal

Fanın temizliğini yapabilirsiniz, birde m.üstünden fan devirini kontrol edin gereğindne yavaş dönebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 1 Temmuz 2009; 18:40:42 >
  • Kirli olucagını sanmıyorum fanın daha 1 hafta olmadı alalı bu kartı ama 1 haftadır ugraşıyorum denemediğim driver ve işletim sistemi kalmadı fanda manuale alıp %100 yaptım ama gene aynı sorun acaba servise mi versem... ama bazı yerlerde okuguma göre sorun yok deyip gönderiyoalrmış
  • ya beyler valla cok kötü ya miniclip deki oyunlarda bile kitliyo yaa ... :d :(
  • Anlamadığım 4850x2 kartın da neden CCC'den CF enable yapıyoruz? CF yapmamış ki arkadaş.
  • Barlas Hocam,

Şu an kartımın sıcaklığı 62 derece.Ve kitlenme sorunu flanda yapmıyor.Oyunlarda dediğim gibi 75 derecelerde geziyor.İmkanın varsa kartı geri götür.
  • directx yuklumu
  • yapcak bişe kalmadı arkadaşlar yarın servise götürüyorum peki kasayla götürmeme gerek varmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.