Şimdi Ara

HD 4890 mı yoksa 5 sersini mi bekleyeyim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullandiğim ekrankartı aşağada belirtmiş oldugum ekran kartıdır. Geçen yıl 9. ay veya 10.aydı sanrıım yeni pc toplamştım.

Dün dikkatimi cekti hd 4890 lar uygun fiyata alınabilir durumda,tabi ben aldıgımda baya bi pahalıdı 4870 :((

Sormak istediğim hd 4890 alıp elimdekini cıkarmakmı,yoksa biraz daha bekleyip 5 serisini beklemek mi?

YADA Crossfire yapmak istesem (tabi 600w lık psu yetmiceğinden dolayı psu da almam gerekir bu durumda),alacağım kart aynı mı olması gerekir? yani bitane 4870 bitanede 4890 olsa olmazmı? garip bir soru ama bilmediğimden soruyorum kusuruma bakmayın. Bazen duyuyorum 2 ekran kartı kullananlar varmış farklı farklı,nasıl oluyor anlamış değilim gerci onlar CF değil .

Bendeki kart http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52665 buradakinin aynısı.
    Almak istediğim kart:http://www.donanimhaber.com/Sapphireden_2GB_GDDR5_bellekli_Radeon_HD_4890_VaporX-14714.htm

Kasa: CM 690
    CPU Türü : DualCore Intel Penryn, 3066 MHz (9 x 341)
    Sistem Belleği :4096 MB
    Görüntü Bağdaştırıcısı : HIS ATI Radeon HD 4870
    Monitör : Samsung SyncMaster 2232BW 22"

İlginiz ve alakanızdan dolayı şimdiden Teşekkür ederim..

EDİT:Link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha-TR -- 26 Ağustos 2009; 15:25:47 >

• Ben Beklemedim Aldım Memnunum Sen İstersen Bekle Ekran Kartın Kötü Değil
  • 4870 ile 4890 arasında öyle ahım şahım bir fark yok. Al-sat ile alacağınız performanstan çok daha fazla para harcamak zorunda kalırsınız.

5800 serisi ile değer mi o bile tartışılır. Doğmamış bebeğe don biçmeyin bence, kartınız gayet iyi değiştirmeye de hiç gerek yok.
  • 4870 yeter 1 yıl daha seneye dx11 ler yayılınca 5890 alırsın

zaten şuanki oyunları full detay oynuyorsundur daha ne istiyon fazla masrafa gerek yok
  • Önümüzdeki Ekim ayını bekleyin. Hem yeni nesil kartlardan alabilirsiniz hem de şuan piyasadaki kartların fiyatları düşmüş olacaktır.
  • 5xxx serisini beklemekte fayda var bence. Tabi bekleyebiliyorsanız
  • Bilader bekle tas gibi bir kartin var zaten ...

4890 a vercen farka degmez kartin seni en az 1 sene daha yuksek kalitede oyun oynamana yeter ...

58xx lere gelince onlarin ne olacagi mechul .... Bekliyoruz gorecez !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 470 mi PS4 mü?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalamaya lüzum yok. Bekle tabiiki.
  • Kesinlikle beklemelisin.
  • bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha-TR

YADA Crossfire yapmak istesem (tabi 600w lık psu yetmiceğinden dolayı psu da almam gerekir bu durumda),alacağım kart aynı mı olması gerekir? yani bitane 4870 bitanede 4890 olsa olmazmı?

bunu cevaplarmısınız, farklı kartlarla cf oluyomu?
  • Süpersiniz gercekten,ilgi ve alakanızdan dolayı tekrardan teşekkür ederim.. Ozaman bendeki karta devam :)) Dedim acaba sistemim, teknoloji ilerledikce yinemi geri kaldı,ama yorumlarınız genel olarak iyimser oldugundan içim rahatladı

Birde arkadaşın da alıntı yaptıgı konu hakkında fikrinizi öğrenebilirmiyim??

Herkese hayırlı Ramazanlar tekrardan..
  • acelen varsa al derim yok beklerim dersen dx11 kartları bekle derim...
  • Bende bir soru soracam.Nvidianın directx 11 kartları ne zaman çıkacak?
  • Bak HD4890 Al Ama En Az Zararla Kurtulmak İstiyorsan ..

Şimdi HD4890 Al Yanlız İkinci Elden Zaten Bir Farkı Olmuyor Sadece Daha Önce Kullanılmış Oluyor .

300 TL Fiyatına Mevcut Forumda , Onu Alırsın . 2-3 Ay Kullanırsın . 250 TL Den Satarsın .

Yani Hem 2-3 Ay Beklememiş Olursun Hemde 50 TL Zarar Etmiş Olursun ki Bence Değer Yani ..

Zaten HD4890 Neye Yetmiyor ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Power

Bak HD4890 Al Ama En Az Zararla Kurtulmak İstiyorsan ..

Şimdi HD4890 Al Yanlız İkinci Elden Zaten Bir Farkı Olmuyor Sadece Daha Önce Kullanılmış Oluyor .

300 TL Fiyatına Mevcut Forumda , Onu Alırsın . 2-3 Ay Kullanırsın . 250 TL Den Satarsın .

Yani Hem 2-3 Ay Beklememiş Olursun Hemde 50 TL Zarar Etmiş Olursun ki Bence Değer Yani ..

Zaten HD4890 Neye Yetmiyor ki ?

Peki sence DX 11 kartlar çıkınca HD 4890 250 lira eder mi?
  • HD5870 Türkiyede 550 TL Gibi Bir Fiyatta Olucak , İkinci El Fiyatları 475-500 Gibi Olucaktır . HD4890 İse 250 TL Rahat O zaman Edicek Bence ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.