Şimdi Ara

HD 5670 ekran kart sorun lütfen yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sapphire 1 gb 128 bit gddr 5 hd5670 ekran kartı var. Ram 4 gb fakat baktığımda kulanılabilir 2.96 gb yazıyor. bunu çözümü var mıdır ?

• Admınlerımız mesajı gorup ana konuya yonlerdıreceklerdır zaten de ben yınede cevap yazayım...
    2.96 gormesının sebebi işletim sistemın Ultimate/Professional 64bit degıl ıse bukadar destekler bu karttan karta degısebılır kımısı tam 4 gorur kımısı 3.50 vs vs ama 4 gb'nın ustunu gormez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 7 Ekim 2011; 12:54:21 >
  • Arkadaşım İşletim sistemim windows 7 Proffessional 64 bit. Sorun bence başka bir şeyde ?
  • bu kartın 2 modelı var hyper memory olanı almıssınız sanırımo yuzden sıstembellegının bırkısmı ekran kartına ayrılıyor
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=915&pid=1015&psn=&lid=12&leg=0
  • Kartı yeni aldınız ve öncesinde on board kullanıyordunuz sanırım. Bios'tan dahili ekran kartını kapatıp deneyin bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Kartı yeni aldınız ve öncesinde on board kullanıyordunuz sanırım. Bios'tan dahili ekran kartını kapatıp deneyin bir de.

Hayır bilgisayarı komple topladım :)
  • çalıştır/msconfig/önyükleme/gelişmiş seçenekler/bellek üst sınırı

Burada tik varsa, tik i kaldırıp pc yi yeniden başlatın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

çalıştır/msconfig/önyükleme/gelişmiş seçenekler/bellek üst sınırı

Burada tik varsa, tik i kaldırıp pc yi yeniden başlatın.

Teşekkür ederim sorun düzeldi
  • Bu basit ama faydalı bir yöntemdir, geçmiş olsun.
  • Teşekkür ederim
  • Benim bir sorum olacak bu konu başlığı altında bugün HD 5670 DDR5 modelini aldım, ve 300W FSP markalı psu'm var.Sizce Max OC ne yapmalıyım.

GPU CORE : Defaut=775 Max=900
    GPU MEMORY : Default=950 Max=1150
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.