Bildirim
HD 5770 Soğutucu Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gereksiz boşuna alma -
niye ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: electro77
niye ki?
çünkü zaten kart sessiz ve serin çalışıyor stok soğüutması gayet iyi.. -
-
Bunu alıpta ne yapacaksın o karta çok gereksiz o karta oc yapsan bile yeteri kadar
performans almazsın.Onu alacaksan kartın hd 5850 olması lazım. -
bilgisayarı oc yapmak hikaye arkadaslar , en fazla 60*70 mhz oc atıyosun taş çatlasa 3-4 fps artış oluyo o değerleri geçince mesela 150- 200mhz taş , 2 saat oyun oynuyosun mavi ekran hatası alıp restart çekiyo makina sonra haydaaa baştan bidaa , 2 level geçersinz grafik detay yüksek olan bölüm geldiğinde ekran kartı yada işlemci ısınır hadi bi res daha sana ..
o donanimhaberde yapılan oc testleri flan göstermelik , adamlar oc atıyo tamam ama saatlerce oyun oynamıyorki , sadece oc atıp fps ölçüyo o kadar , gerçek kullanımda bi işe yaramıyor aslında pek
ondan ekran kartın Oc siz şekilde çok ısınmıyorsa , sogutucu alman anlamsız ama 60 dereceyi geçmeye başlarsa masa üstünde o zaman alman gerekir ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 29 Temmuz 2010; 23:19:36 > -
İlla OC yapmaya gerek mi var ben çok ses çıkarıyor diye değiştirmeyi düşünüyorum ama bu soğutucuyu satan daha yok. -
Konuyu hortlatıyorum ama... Bende de bu ekran kartı var. Tomb Raider ve Devil May Cry'ı sorunsuz oynamama karşın Prototype 2'de ise şöyle bir sorun çıktı. 1 saat boyunca güzelce oynuyorum 1 saat sonra fps 5 e düşüyor. Oyunu kapatıyorum bir süre sonra açıyorum gayet normal oynanıyor ama bir saat... Sonra gene aynı şey oluyor. Ekran kartına soğutucu almam mı gerekiyor acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X