Şimdi Ara

HD 6750 Hakkında Acil Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 1-1,5 ay sonra laptop alacağım ama o zamana kadar oyun oynayabilmek için uygun fiyatlı bi ekran kartı bakıyorum. Makul bir fiyata Sapphire HD 6750 1 GB HyperMemory 128 bit DDR3 ekran kartı buldum. Şimdi benim monitörüm küçük ve max. çözünürlüğü 1280 x 1024. Yani oyunları bu çözünürlükte oynayacağım. Bu çözünürlükte, güncel oyunları ( NFS: The Run, BF3, Crysis 2 vs. ) akıcı oynayabilir miyim? Oynayabilirsem hangi detay seviyesinde? Biliyorum çok güçlü bi kart değil ama çözünürlük düşük olunca acaba mı diye sordum kendime. Cevaplarını bekliyorum, teşekkürler.

Not: Diğer donanımlarım bahsettiğim oyunlar için yeterlidir...

• Öncelikle ddr5 bellekli tercih edin.Performansı etkiler.
    O çozünürlükte medium ayarlarda 30 fps üzeri akıcı oynatır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciyede bağlı biraz

• İşlemci AMD X3 425. 3400 MHz'de çalışıyor. Ramler ise Kingston 2x2GB 2133 MHz.

Ben de DDR5'lere bakıyordum ama bu biraz cazip gelmişti. Ama High amaçlarım vardı:) Bütçeyi biraz artırıp 5770'lere mi yönelsem?
  • Hypermemory olmasın.
    Bu ilk olay.
    vede kesinlikle ddr 5 alın,veya bütçe müsaitse 5770 yapın.
    O çözünürlükte 5770 uçar,gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1Y071N

İşlemci AMD X3 425. 3400 MHz'de çalışıyor. Ramler ise Kingston 2x2GB 2133 MHz.

Ben de DDR5'lere bakıyordum ama bu biraz cazip gelmişti. Ama High amaçlarım vardı:) Bütçeyi biraz artırıp 5770'lere mi yönelsem?

Bence 2. el ekran kartı alın,temiz,kutulu,garantili

• Hypermemory olmasın derken? Anlayamadım:) Bu da ikinci el zaten 90 TL :) Ama olmazsa bi 150 seviyesine çıkmam lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sıfır 6750 almayı düşünüyordum 1-2 gün içinde fakat biraz bütçeyi zorlayıp 5770 mi alsam arada kaldım gene zaten hangisi olursa olsun 3650 den iyidir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.