Intel Pentium G645 4GB RAM DDR3 HD 7770 450 watt psu Bu sistemle CS:GO oynarken en düşük ayarlarda 900p 50-70 arası FPS alıyorum oyunu high çektiğim zaman 40-60 arası FPS alıyorum fakat high ayarlarda oyun hep droplanıyor normalde youtube kart testine baktım adamlar 1080p high ayarlarda 80-100 arası FPS alıyor.Harddisk bazen tık tık sesler geliyor HDD oyun performansı etkiler mi ?
Harddisk fps’yi etkilemez ama harita vs. harddisk üzerinden yüklendiği için anlık donmalar olabilir. Anlık donma ve drop sorunu ram yetersizliğinden de yaşanabilir. İşlemciyi yükseltip rami 8gb yaparsanız daha çok fps alırsınız.
youtube benim hd7770 cs go test videoları baktığım zaman adamlardada 4gb ram var ama takılma olmuyor.o zaman benim harddiskte sorun var.
4GB RAM sorun çıkartabilir. HDD'yi chkdsk ve ya HD Tune gibi yazılımlarla arıza ihtimaline karşı tarayın eğer hata bulamazlarsa, bad sector vs. yok ise, data transfer hızı normalse büyük ihtimalle RAM yetmediğinden dolayı Windows disk belleği dosyası kullanıyor ve bu yüzden disk okuma/yazma yaparken oyunun isteklerine yetişemiyor.
Cs go işlemci gerektiren bir oyun büyük ihtimal pentium işlemci yetmiyor.
youtube benden daha düşük işlemci kullanıp yüksek fps alanlar var ama hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme