Şimdi Ara

HD 7950 Overclock Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus'un kendi programı olan GPU Tweak ile 900mhz olan saat hızını 1000 yaptığımda performans artıyor herhangi bir sorun çıkmıyor.
    Fakat saat hızını 1030 veya daha üzerine çektiğimde ekran donuyor ve bir kaç saniye sonra "AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası veriyor.
    Arkadaşımın HD 7870 Kartını taktıp hız aşırtma yaptığımda sorun alıyorum oyun kapanıyor.

Ben PSU'mun gücünün yetersiz olduğunu düşünüyorum sizce sorunun sebebi nedir ? Kafayı yemek üzereyim 80 Plus sertifikaları, Verimlilikler gibi terimlerden pek anlamadığım için sizden yardım istiyorum..

sistemim Şu şekilde ;

Anakart : Asus M5A97 R2.0
    İşlemci : Fx-8350 4.0ghz (overclocksuz)
    Ekran Kartı : Asus DirectCU II HD7950 3GB 384bit

PSU : AeroCool VP Serisi 750W
    http://www.aerocool.com.tw/index.php/power-supply/value-series/48-power-supply/value-series/476-vp-750-information

Şimdiden Teşekkürler..

• over clock ettiğinde ekran kartın fazladan enerji yiyormu ? yiyorsa sorun enerji'den kaynaklana bilirbirde daha yüksek bir jeneratörle dene.
  • Xilence 700W, aşırı verimsiz bir FX8150 var, 4.3GHz e oc yapıp HD7870'i de 1300/1500 yapınca benchmarklar çalışıyordu. 4.2GHz ve 1250/1375 ile de uzun süre oyun oynanıyordu ama havalar soğukkendi.
  • Asus HD7950 DirectCU II TOP DDR5 3GB 384BIT (1250/1785) hizlarinda kullaniyorum sIkinti yasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O psu kaldırır ya hu kaldırması lazım yani tek kart var sonuçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.