harddiskimde bulunan yaklasik 20 GB lik bos alanim bir anda kayboldu, toplam bos alanim yaklasik 21 GB idi, bir anda 1 GB den az gostermeye basladi, reset attim, visurs taramasi yaptim ancak bu bos alanimi bulamadim, sizce sorun nereden kaynaklaniyor olabilir ?
yardimlariniz icin pesinen tesekkur ederim.
saygilarimla,
ilginç ama çaresi format gibi görünüyo galiba
Sabit diskteki boş alan değil de toplam boyutta bir değişim var mı? Buna Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet'e, ordan da Disk yönetimine gelerk bakabilirsin.
Disk yönetimini açtığında bir ekran görüntüsü alıp buraya koyarsan da yardımcı olabilirim.
kardeş bana göre de format ama tüm hdd ye format atmalısın gibi
sorunu biraz daha açarmısın, diskin toplam boyutu aynı da kullanılan miktar mı birden arttı, böyle olduysa formatla geçmesi gerekirdi, toplam boyutu birden kuculduyse diski yeniden biçimlendirmen gerekir, ki butun veri silinir.
son bişey daha geliyo aklıma ama pek gusel bi secenek değil. Diskinde Bad Sector oluşmuşsa o bölgeyi karantina altına almış olabilir diskin kendisi yada windows.
ya arkadaşım neden hemen format önce hata nerden kaynaklanıyor iyice bir anlayalım sonra yardımcı olalım format sonrası bir pc nekadar vakit ayrılıyor biliyormusun sen. arkadaşım sen de space monger die bir prg var indir kur oradan klasörlerin boyutlarını ve içindekileri görebilirisin hangi dosyalar gereğinden fazla kopyalanmışsa onları silersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme