Tayvan merkezli akıllı telefon ve tablet üreticisi HTC'nin yeni modeli olması beklenen Evo One'ın basın görseli Pocket-now tarafından yayınlandı. En sağdaki görselin One S'e, en soldaki görselin ise One X'e ait olduğunu belirtelim.
Çarşamba günü Sprint ve HTC'nin ortaklaşa tanıtmayı planladığı Evo One, gelen iddialara göre 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm S4 platformu desteğini arkasına alacak ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kullanacak. İşletim sistemine ise HTC'nin Sense 4.0 arayüzü eşlik edecek.
4.7-inç boyutunda - 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik AMOLED ekrana yer verileceği belirtilen akıllı telefonun dahili flash belleği 16 GB olacak ve kapasite microSD kartlar yardımıyla arttırılabilecek.
Ön yüzünde 2 megapiksel, arka yüzünde ise anı yakalamak için 8 megapiksel kameranın konumlandırıldığı akıllı telefonun 2650 mAh gibi iddialı bir bataryayla geleceği iddialar arasında. HTC'nin tanıtım gününü merakla bekliyoruz ve iddiaların tutarlı çıkmasını diliyoruz.
hep aynı tasarım
Qualcomm'un kendi Krait mimarisiyle üretilen 1,5 ghz hızında çift çekirdekli işlemci, 4.7 inç HD Amoled ekran ve 2650 mAh batarya; işte bu sefer HTC yapmış! Bu telefon ideale en yakın telefon, fiyatı uçmazsa alınır arkadaş.
Artık çoğu firma Retina Ekran kalitesine ulaştı. Rekabet artıyor
htc one X in üzerine böyle bir model tanıtılması ilginç, htc One X ten işlemci ve pil kapasitesi yönüyle ayrılıyorki one x te en çok konuşulan şeylerin başında bunlar geliyordu yoksa amiral gemisini değiştirmeyemi karar verdiler diğer firmaların yeni çıkacak telleriyle daha iyi rekabet için...
Haber engadget ten alınmış.....Geç:) ONE serisinin en sağlam telefonu olabilir her yönüyle.Cihazda NFC desteğide mevcutmuş...
S2 kullanıyorum ama desire hd'mi de özlemiyor değilim :)) Htc biliyor telefon yapmasını fakat geçen dönemde çok yanlış politika izledi hiç durmadan model çıkardı insanların kafası karıştı alanlar yenisi çıkınca pişman oldu vs
htc one X in üzerine böyle bir model tanıtılması ilginç, htc One X ten işlemci ve pil kapasitesi yönüyle ayrılıyorki one x te en çok konuşulan şeylerin başında bunlar geliyordu yoksa amiral gemisini değiştirmeyemi karar verdiler diğer firmaların yeni çıkacak telleriyle daha iyi rekabet için...
quote:
Orijinalden alıntı: FaruK_26
Haber engadget ten alınmış.....Geç:) ONE serisinin en sağlam telefonu olabilir her yönüyle.Cihazda NFC desteğide mevcutmuş...
One serisinin en sağlam telefonu One X . Bir kere en başta 4 çekirdek . Teknik özellikler bir yana ben bahsedilen bataryanın kullanılacağını sanmıyorum . Hiç huyu değildir HTC'nin ...
quote:
Orijinalden alıntı: quzman
quote:
Orijinalden alıntı: TuRaN.z
quote:
Orijinalden alıntı: FaruK_26
One serisinin en sağlam telefonu One X . Bir kere en başta 4 çekirdek . Teknik özellikler bir yana ben bahsedilen bataryanın kullanılacağını sanmıyorum . Hiç huyu değildir HTC'nin ...
Çekirdekçilerle uğraşmak istemiyorum kardeş tamam en iyisi ONE X Anandtech test sonuçları gösteriyor kimin iyi olduğunu....
nihayet sağlam bi batarya gelmiş sevindirici gelişme.
htc one serisine bir de 4" ekranlı telefon çıkarsa çok iyi olacak. one s 4,3" ekrana rağmen one x kadar büyük. one v'nin ise donanımı çok kötü. s4'lü 4" qhd ekranlı bir htc gelse de alsak.
Batarya ve ekran böyle olursa kime one x almaz
quote:
ONE serisinin performans sıralaması
1-ONE S (Çözünürlük düşük olduğu için 1. sırada ) 2-ONE XL , EVO ONE ,HTC ONE X(A TT Krait işlemcili) 3-ONE X 4-ONE V
Hiç mi HTC One X-S review lerine yada chipsetlerin performans testlerine bakmadın
fiyat makul se daha.iyisi yok
Hayret SD kart gişirini koymayı neden akıl(!) etmişler acaba bu modele. Ekran tipi nedir? 'Pentile' olacak sanırım HD telefonlar. One S'in qHD çözünürlüğü daha mantıklı bence o kadar ekranda HD çözünürlüğün çok bir artısı yok bence, ayrıca performansı da düşürür oyunlarda. (Samsung S2 nin çözünürlüğüne bakın ona bile bayıla bayıla bakıyorsunuz zaten gerçek pentile olmayan AMOLED sonuçta) S4 mimarisi cortex A9 değil A15 mimarilidir. Performansı dört çekirdeklerden iyi ve daha mantıklı gözüküyor. Ayrıca HTC'nin fiyatları uçuk, bu daha da uçuk olacaktır boşuna beklemeyin bu açıdan. 2 sene sonra alırım ben herhalde, Galaxy S gayet iyi şimdilik, ram sorunu da Custom rom'lar ile 400 mb serbest değerine erişti hem de ICS, Bkz: Slim ICS 3.1 gayet iyi:)
quote:
Orijinalden alıntı: SensatiOX
quote:
1-ONE S (Çözünürlük düşük olduğu için 1. sırada ) 2-ONE XL , EVO ONE ,HTC ONE X(A TT Krait işlemcili) 3-ONE X 4-ONE V
Hiç mi HTC One X-S review lerine yada chipsetlerin performans testlerine bakmadın
Bu One X'in , ürün gamının en yukarısındaki telefon olduğu gerçeğini değiştirir mi ?
İlk haberi okuyunca HD'yi Hp sandım :)) Aman dedim yoksa.. neyse dahili hafıza gayet iyi ama..:)
One S Forever
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SensatiOX
quote:
Bu One X'in , ürün gamının en yukarısındaki telefon olduğu gerçeğini değiştirir mi ?
Ben ürün gamının düşük olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum ONE serisi zaten V hariç çok performaslı bir seri...Sizin 4 çekirdekli diye en üst koymanıza yazdım....
Bende türkiyede satışa çıktığında ONE S alıcam.Hem performans hemde kasa kalitesi(Seramik) muazzam.Tek kötü yanı hd çözünürlük olmaması