Şimdi Ara

HD film sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar ben bu piyasada yeni çıkan hd dizilerden satın aldm..ama evde normal diğer dvd leri açan dvd'me taktıım zamn ses görtüden önce gelio.
    bu konuda bilgisi olan biri nasıl düzeltceğime yardmcı olablr mi?teşkkrler

• HD film izlemek için,
    HD televizyon, HD dvd player ve HD formatında film olması gerek diye biliyorum ben
  • abi tv hd..player normal ama film hd film deilki...hd film ripi mi ne oluyo gaba bi sorn olmaması lazm dio aldıım yer
  • Uzantısı ne dizilerin? avi mi mkv mi?
  • abi hiç anlamıorm bu işlerden ya kusra bakma.nasıl bakabilirm ona?
  • bahsetiğin şey büyük ihtimalle dizilerin yaklaşık 1.10 gb olan hd versiyonu genelde 1 dvdye 4 bölüm sığıyor. Öncelikle dvd playerının çalıştırmaması normal çünkü o dizilerin uzantısı arkadaşın dediği gibi mkv. sana önerim laptop ve ya bilgisayarı tv'ye bağlıyarak izlemen başka türlü izlemek zor bildiğim kadarıyla.
  • ewt usta 1.1 falan boyutu aynen 2-3 bölm oluyo..anladm abi teşşkr ederm cevp için onun için de bide kablo alcaz dimi o bağlantı nasıl olcak
  • bağlantı kablosunun tam ismini bilmiyorum ama büyük ihtimalle DVI-HDMI olması lazım bilgisayarcılara falan gidersen yemin edebilirsin. İnternetten ufak bir araştırma yapsan google'dan falan halledersin.
  • bilgisayarinda hdmi yada dvi cikis varmi varsa bunalra uyumlu bir kablo alriisn yoksada vga dan goruntuyu aktarirsin hdmi yada dvi kadar olmaz ama en iyi sekilde bu olur tabi tv de vga varsa sonuc orlak bu tamamen senin pc ve tv deki giris cikislara bagli
  • Oynatıcındaki çözücülerle ilgili bir problem vardır. Divx olarak algılayıp çözmeye çalışmış ancak doğru çözücüleri olmadığından eşleştirme sorunu ortaya çıkmış olabilir.
  • bi kaç soru sorup sizi yönlendirebilirim
    1-dvd derken dvd playermı yoksa bilgisayarın dvdrom umu?
    2-dvd player ise markası modeli nedir

iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.