1- Normal dvd player ile hd kalitesinde izleyebilirmiyim ? 2- Hd kalitesinde dvd izlemem için hdmi çıkışlı bir dvd almam ve tv ve dvd player arasında hdmi-hdmi ile bağlantımı yapmam lazım. 3- Hd ready lcd tv olsa ve hdmi çıkışlı dvd cihazım olmasına rağmen yine hd kalitesi izleyemez mutlaka full hd tv sahibimi olmam gerekir.
Yrdımcı olanlara Teşkkürler.
Yardım yokmu
720p veya 1080i upscale dvd playerlar var bildiğim kadarıyla ama ne kadar etkili olur onu tam olarak bilemiyorum.Ayrıca normal dvd player kullanacağın için illaki fullhd tv olmasının bir anlamı yok.
Normal dvd player ile hd kalitesinde izleyemezsin dostum.
quote:
Orjinalden alıntı: roland3tr
Normal dvd player ile hd kalitesinde izleyemezsin dostum.
Hdmi desteği olan bir dvd ve hd ready lcd tv ile izleyebilirmiyim ?
quote:
Orjinalden alıntı: kazanova.cenk
Bu işlerden pek anlamamda yardımcı olusanız sevineceğim.
Şimcik ben hd ready bir lcd alsam. Bu lcd ile :
1- Normal dvd player ile hd kalitesinde izleyebilirmiyim ? 2- Hd kalitesinde dvd izlemem için hdmi çıkışlı bir dvd almam ve tv ve dvd player arasında hdmi-hdmi ile bağlantımı yapmam lazım. 3- Hd ready lcd tv olsa ve hdmi çıkışlı dvd cihazım olmasına rağmen yine hd kalitesi izleyemez mutlaka full hd tv sahibimi olmam gerekir.
Yrdımcı olanlara Teşkkürler.
Ya benim bu 3 soruma neden cevap verilmiyor. Beni ciddiye almanız için yarbaymı olmam lazım
up
1:normal dvd ile hd kalitesinde film izleyemezsiniz. 2:hd kalitasinde film izlemek için hdmi çıkışlı player ve hdmi kablo yetmez 3:hd tv ve hdmi çıkışlı dvd nizde olsa hd kaltesi vermez full hd de olsa olmazzzzz. hd kalitesinde izleyebilmek için 1:hd tv 2:hd player veya blu_ray oynatıcı yada ps3 3:hd dvd veya blu-ray dvd (medya) işte bunlarsız olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: görece
1:normal dvd ile hd kalitesinde film izleyemezsiniz. 2:hd kalitasinde film izlemek için hdmi çıkışlı player ve hdmi kablo yetmez 3:hd tv ve hdmi çıkışlı dvd nizde olsa hd kaltesi vermez full hd de olsa olmazzzzz. hd kalitesinde izleyebilmek için 1:hd tv 2:hd player veya blu_ray oynatıcı yada ps3 3:hd dvd veya blu-ray dvd (medya) işte bunlarsız olmaz.
Yani bildiğimiz dvd disklerden farklı hd dvd disklerdemi var ? Ben bunlardan hiç satıldığını görmedim, nerede satılıyor ?