Şimdi Ara

HD SMART ve HD READY TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde HDMI çıkışı bulunan HD Ready özellikli LCD TV. var.. şu anda scart bağlantısıyla standart D-Smart uydu alıcısı kullanıyorum.
    Amacım HDMI bağlantısı ile daha iyi yayın almak. Ancak D-Smart uydu alıcısında HDMI çıkışı yok. Sadece HD Smart alıcılarda varmış. Sonuç olarak eğer ki HD Smart alırsam HDMI bağlantısı ile yayınları izleyebilir miyim? bunun için TV'min Full HD olması gerekirmi? yayınlarda bir problem olur mu? yoksa scart bağlantısı ile bir farkı olmaz mı? eğer olmayacaksa boşuna o kadar para verip HD Smart almaya gerek yok..!!

Tavsiyelerinizi bekliyorum tşk.ederim. arkadaşlar.

• tabi ki hdmi la daha iyi goruntu alırsın tv nin hd ready olması yeterli
    hd yayın almak istiosan hd smart alıp hd paketine de uye olman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

tabi ki hdmi la daha iyi goruntu alırsın tv nin hd ready olması yeterli
    hd yayın almak istiosan hd smart alıp hd paketine de uye olman lazım

ilgin için tşk ederim. Benim öğrenmek istediğim, şu anda SD D-Smart ile izlediğim yayınlar ile HD Smart ile izleyeceğim yayınlar arasında (bağlantı HDMI ile olacak) görüntü olarak bir fark olur mu?

Yani şu an 23. kanaldaki Show Tv'nin görüntüsü ile HD Smart ile izleyeceğim 23.kanaldaki Show Tv'nin görüntüsü arasında fark olacak mı?

D-Smart'ın HD paketini yani 5 adet HD kanalını izlemek şu an için istemiyorum.
  • evet olur ama atla deve gibi değil.. tıpkı normal dvdler - hdmi çıkışlı dvdler gibi olur , bir miktar gözle görülen bir iyileşme olur.. bende hd-smart ve samsung plazma var (hd-ready) , sonuç oldukça tatmin edici ama asıl fark tabiki hd kanallarda , özellikle maç seyretmek çok keyifli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    D Smart HD Kalitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.