Şimdi Ara

HD sorunu ==acil!!!==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • disk dönerken"cist" ediyo ve tüm makine donuyo.iki üç saniye sonra tekrar dönmeye devam ediyor.

en kötüsüde bu sorunların akabinde gelen resette windowsun açılamayıp şu şu diskin şu bölümü açılamadı demesi.bu aralarda HD nin diskinin durduğunu hissediyorum.bil açılırken disk takılıp duruyor;sonra cıvvıc cıııuuvvv die dönmeye başlıyo.

ikinci hatadan sonra üçüncü resette windows açılıyo

nedir bu nereye kadar gider. formatmı ister bad sector müdür nedir

• HDD Kafası Vuruyor Büyük İhtimal Ve Ondan hayırgelmez bundan sonra Garantisi varsa götür derim Garantisi yoksa daha fazla kullanmaya gerek yok hdd yi birde İçinde Dosyaların felan varsa en kısa zamanda onları yedeklemelisin. Formatla felan çözülcek birşey değil yani Badsector le alakalı bir şeyde değil kafa vurması.
  • hocam yapma yaw.

başka bişe olamazmı bi umut yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşbuçuk

hocam yapma yaw.

başka bişe olamazmı bi umut yokmu

Garantisi YOk heralde? Yapçak Birşey Yok Ömrünü Tamamlamış Eğer Dediğin Gibi Çalışırken Hdd Tak tak Diye ses geliyorsa Kafa vurma sesidir bu yapacak birşey yok Zaten veri kayıpları felanda başlamış dediğine göre.

• garanti var.-da bi taşındık burda da şubesi yok-
    veri kaybolmaları falan yhok sadece chkdsk olayını icra ederken üç-beş dosyayı sahipsiz gösterdi bi kaçını tekrar yükledi bi kaçınıda yükleyemedi.
    o var bitek.

• Valla Kafa Vuruyosa Dediğim Gibi İş Bitmiştir Hem Garanti Varsa Sorun Yok. Sana Şöyle Bir Çözüm üretebiliriz Aldığın yere telefon Aç Genel müdürleriyle Görüş Burdan kargoyla Yollıyım de Hdd yi Daha Sonra Tamir Olunca Bana Yollarsınız Kargo Ücretinide Konuşursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 20 Nisan 2007; 22:51:29 >
  • Sonun Kötü Olmadan VeRiLeRini YedekLemenin ÇaResine Bak
    HDD Yide VeR BiR BiLgisayaRcıya SeRvise GöndeRin De
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    TV LED sorunu çözümü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.