Şimdi Ara

HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
26
Favori
250.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: piskopat45

Kardeşim bana kalırsa recovery filan yapma direk formatla bi öyle dene

PİSKOPAT 45 KARDEŞİM. YENİ BİR HDD ALDIM, HD TUNE İLE SONUÇLAR ŞUNLAR, YORUMLAYABİLİRSEN SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER. EĞER SIKINTILI İSE GERİ VERECEĞİM.

HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım
  • İyi Akşamlar..
    Benim test sonuçlarımda şunlar başka bir konuda @webmaster-mt isimli arkadaş çok yardımcı olmuştu. Buraya da farklı görüşler almak için soruyorum şimdiden teşekkürler...
    Oyun oynarken, film izlerken, internete girerken veya bir simgeye bile tıkladığımda yarım - 1 saniyelik donmalar oluyor...Sonuçlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizüstünün garantisi devam ediyor göndermeli miyim?

• hdd resimleri nasıl ekleniyor buraya
  • iyi konu teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar 1 TB lık bi hdd aldım 2 senedir kullanmıyodum. şimdi blu-ray film arşivi yapıyorum. herşey güzel giderken yanlışlıkla ayagım kablosuna takıldı ve yere yan çarptı. anlamadığım bir şekide hdd'e en son attığım filmler bozuk gösteriyo HD filmlerde surekli donmalar ve bulanık görüntü çıkıyo Tv ye bağladığımdada bulanık gösterdiği için kendiliğinden tv kapatıyo, film izleyemiyorum. İlk önce süphelendim, bir video aldım baktım görüntüsünde akışında hiçbir problem yok. Sonra hdd e attım bi baktım bozuluyo... Hdd in içindeki eski filmlerde sıkıntı yok ama sadece en son attığım 4 filmde bu sıkıntı var, görüntü bozuluyo. Bende bu konuya ras geldim ve test yaptım. benim durumumda resimdeki gibidir yardımcı olurmusunuz? Sıkıntı nedir nasıl çözerim..

•  HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım

SSD power :D dasdsdasfasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memetcik1 -- 4 Ocak 2013; 21:16:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: microt

İyi Akşamlar..
    Benim test sonuçlarımda şunlar başka bir konuda @webmaster-mt isimli arkadaş çok yardımcı olmuştu. Buraya da farklı görüşler almak için soruyorum şimdiden teşekkürler...
    Oyun oynarken, film izlerken, internete girerken veya bir simgeye bile tıkladığımda yarım - 1 saniyelik donmalar oluyor...Sonuçlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizüstünün garantisi devam ediyor göndermeli miyim?

hocam disk yavaştan bozulmaya başlamış. baktırsan iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apolzengin

Merhaba arkadaşlar 1 TB lık bi hdd aldım 2 senedir kullanmıyodum. şimdi blu-ray film arşivi yapıyorum. herşey güzel giderken yanlışlıkla ayagım kablosuna takıldı ve yere yan çarptı. anlamadığım bir şekide hdd'e en son attığım filmler bozuk gösteriyo HD filmlerde surekli donmalar ve bulanık görüntü çıkıyo Tv ye bağladığımdada bulanık gösterdiği için kendiliğinden tv kapatıyo, film izleyemiyorum. İlk önce süphelendim, bir video aldım baktım görüntüsünde akışında hiçbir problem yok. Sonra hdd e attım bi baktım bozuluyo... Hdd in içindeki eski filmlerde sıkıntı yok ama sadece en son attığım 4 filmde bu sıkıntı var, görüntü bozuluyo. Bende bu konuya ras geldim ve test yaptım. benim durumumda resimdeki gibidir yardımcı olurmusunuz? Sıkıntı nedir nasıl çözerim..

heath status ve error scan(quick mode olmasın) görüntülerinide atar mısın?

okuma/yazma oranı çok düşük. bence hemen yedek al.

• quote:

Orijinalden alıntı: servetb59

MERHABA ARKADAŞLAR. YENİ BİR HDD SATIN ALDIM HD TUNE SONUCU RESİMLER AŞAĞIDA. YORUMLAYABİLİR MİSİNİZ DURUMU NEDİR ACABA ? UYGUN DEĞİLSE GERİ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

senin disk canavar güle güle kullan.
  • ARKADAŞLAR 2500 TANE DAMAGED ÇIKTI...BU HATALARI NASIL DÜZELTEBİLRİM....PC HARDİSKİ GÖRÜYO..HARİCİ İLE BAĞLADIM SIKINTIISZ BAĞLANIYOR VE DOSYLAR GÖRÜNÜYOR...FORMAT ATIYORUM HER ŞEY NROMAL İLERLİYOR SONA GELİNCE Bİ HATA ALIYORUM O HATA =>> windows çevrimdışı yerel ayar bilgisini ayarlayamadı.......DİSK HATALARINI NASIL DÜZELTİRİM BİDE FORMATTA ÇIKAN HATA NEDENDİR SİZCE

• Sizce nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nujman -- 11 Nisan 2013; 11:53:12 >
  • Sony VAIO VPCYB1S1E model netbook bilgisayarım
    08-Nisan-2013 Pazartesi günü açılırken Sony logosundan sonra şöyle bir uyarı aldım.

quote:

S.M.A.R.T. has detected a hard disk error. Back up your files. Press ESC to continue...

ESC tuşuna basarak sistemi açıyorum ancak bu seferde 3-4 dk da bir aşağıdaki gibi Windows sabit disk sorunu algıladı - Verilerinizi hemen yedekleyin! uyarısı alıyordum.

hdtunepro_500_trial yazılımıyla testleri yaptım uyarıları gördükten sonra dosyaları taşınabilir hardiskime atıp bilgisayarı 11-Nisan-2013 Perşembe akşamı servise teslim ettim.

Serviste diskin inceleneceği seri numarasına vs bakılacağı ve gerekirse 50 tl ücret karşılığı format atılacağı söylendi. Bilgisyarın garantisi devam ediyor. Formatı bende atarım disk arızası olduğunu diskinde garanti kapsamında değiştirilmesini söyledim. Telefon numaramı alıp arıza tespit edilince bilgi verileceği söylendi.

Bugün 13-04-2013 de servisden telefon geldi bigisayar tamir edilmiş.

Tamir fişinde şöyle yazıyor:
    quote:

Bilgi verilecek
    Donanımsal hataya rastlanmadı.
    Recovery yapıldı

Bana sorulmadan format atılmasına rağmen 50 tl verdim. Sorun şu format gerekiyorsa ben atabilirdim kaldı ki ubuntu işletim sistemi de kullanıyorum. Garanti harici durumlarda onarım için arızayı tesbit için harcanan zaman ve emeğin bedeli olarak işçilik ücreti alınabiliyor ancak sonuçta sadece format atılmış ve değişen bir şey yok. HDD değişmedi.

servisten aldıktan sonra

hdtunepro_500_trial yazılımıyla testleri tekrar yaptım. Sonuç aşağıda

Active hard disk monitor sonucu program Alarma veriyor.

Özetle servise ısrarla sormama rağmen diski kontrol ettiklerini ve hata bulunmadığını söylediler. Yukarıdaki resimler servisden gelen bilgisayarın sonuçları hardisk te sorun var mı yok mu?
     HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan515 -- 13 Nisan 2013; 22:57:42 >

• [
     HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım

C den D sürücüsüne dosya atarken

beyler hdd degistrmem lazımmı anlamıyorum bu işten pek yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 26 Nisan 2013; 21:53:44 >

• Benım laptopta format atma sorunu var. Format atmaya calısırken hep kapanıyor.
    Bad sector için tarattım. 2. ve 3. karelerde bad sector cıktı. HDD'nın ılk 1 GB ını bu bad sectorler ıcın ayırıp hdd partıtıon yapmak ıstıyorum ama nasıl ayarlayacagım bunu.
    Bu resımdekı parcalardan hangısınde bulunuyor 2. ve 3. karenın oldugunu kısım
  • Bilgisayarımda bir süredir yavaşlama seziyorum.. Bu değerlere göre Harddisk imde bir sıkıntı var mı acaba?
    Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..

Buarada Error Scan testinde hepsi Yeşil, hiç Kırmızı alan yok..

• içinde mp3 olan hdd'deki mp3'ler çalıştırılırken winamp veya media player donuyorsa, diskte bad sektör mü var demektir?
  • arkadaşlar merhaba WD 2,5" 1TB My Passport Kırmızı USB3.0 / USB2.0 Taşınabilir Disk aldım. fakat aşırı bir yavaşlık olduğunu duşunuyorum. onceki testlere göz attım ama birde sizin yorumlarınızı almak isterim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

• arkadaşlar pc de donma var suan bi tek hdd den süpheleniyorum tarayıp reshttps://store.donanimhaber.com/a0/4a/ca/a04acaaaae33dbb5febb9d5e3e1aa65d.pnghttps://store.donanimhaber.com/c2/1c/86/c21c86b7b3bebe84a93257623c545277.pngimleri attım bi bakarmısınız D icine girerken yavaş fakat google chromeden youtubeda sarkı videolarını actıgımdada donma sorunu yaşıyorum bu hardisk denmi kaynaklanıyor cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.

• arkadaşlar yeni(bir günlük) laptopa yaptıgım hdd testi sizce nasıl?
    5400rpm-

• Pc deki hdd nin sıcaklığını gösteriyor, fakat harici hdd nin sıcaklığını göstermiyor. Ekstra bi ayar yapmak mı gerekiyor acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.