Şimdi Ara

HD uydu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şuan evde sunny at 7011d modeli uydu var baya eski bende yeni uydu alıcıları hakkında pek bir fikre sahip değilim bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum... bütce 250 tl bu fiyata bu özellikler bulunmaz derseniz bu aralıktaki en iyisi hangisiyse o olsun

birde bu özelliklerde iyi bunlarada bakmalısın dediğiniz bir özellik varsa belirtirseniz sevinirim..

aradığım özellikler

-HD olmalı

-Kanal geçişi hızlı

-usb ye hd kayıt yapmalıı (mümkünsede ben bir kanalı izlerken ve zaplarken o belirlediğim kanalı kayıt etmeye devam etmeli)

-ntfs dosya formatını mutlaka tanımalı

-optik çıkış olursa sevinirim ama olmasada olur

• quote:

Orijinalden alıntı: herschell

Evet arkadaşlar şuan evde sunny at 7011d modeli uydu var baya eski bende yeni uydu alıcıları hakkında pek bir fikre sahip değilim bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum... bütce 250 tl bu fiyata bu özellikler bulunmaz derseniz bu aralıktaki en iyisi hangisiyse o olsun

birde bu özelliklerde iyi bunlarada bakmalısın dediğiniz bir özellik varsa belirtirseniz sevinirim..

aradığım özellikler

-HD olmalı

-Kanal geçişi hızlı

-usb ye hd kayıt yapmalıı (mümkünsede ben bir kanalı izlerken ve zaplarken o belirlediğim kanalı kayıt etmeye devam etmeli)

-optik çıkış olursa sevinirim ama olmasada olur

* Bir kanalı izlerken, diğerine kayıt yapmalı, ( Çift tuner 'li cihaz gerekli )

* Kanal geçişi hızlı olmalı.

Bu iki kriter ile Vu+ Solo2 cihazı adres göstermişsiniz. Belirlediğiniz diğer kriterleri de karşılar. Fiyat 900 TL civarıdır.

Kanal geçişi yavaş olsun derseniz, 500 - 600 TL arası Vu+ Duo cihazı da alabilirsiniz. Kanal geçiş hızı hariç diğer kriterlerinizi karşılar.

Edinim için Google 'dan yardım alınız.

Kolay gelsin.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    kardeş o bayağı pahalı bir cihaz sanırım benim aradığım o iki kanal özelliği bu bütçe ile yalan oldu :D 250 tl ye alabileceğim en iyi cihaz sence nedir ?
  • quote:

kardeş o bayağı pahalı bir cihaz sanırım benim aradığım o iki kanal özelliği bu bütçe ile yalan oldu :D 250 tl ye alabileceğim en iyi cihaz sence nedir ?

selam
    enıgma 2 yazılımlı en uygun xtrend et 5000

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Xtrend-Et-5000-En-Uygun-Kampanya__isp12870713
  • quote:

Anlıyorum. Fatih Bey'i önerisi en uygun seçim olur.
  • o ürün limitlerimin üzerinde başka tavsiye verecek olanınız var mı?
  • quote:

o ürün limitlerimin üzerinde başka tavsiye verecek olanınız var mı?

Bu takdirde, ikinci el klon Dreambox 800HD cihaz almalısınız. 180 - 200 TL aralığında edinebilirsiniz.

Google 'dan, sahibinden gibi yerler ile forumların alım satım yerlerine göz atınız.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K+KABLOTV UYDU TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Tv tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    kardeş 2. el çakma nedir. bu uydu piyasası nasıl bir alem çözemedim next goldmaster sunny vardı en son benim takip ettiğim dönemde onlar para etmiyor mu artık ?

hepsini geçtim kanal geçiş hızı iyi olan bir hd uydu arıyorum artık :)

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herschell -- 5 Aralık 2013; 21:01:40 >
  • quote:

kardeş 2. el çakma nedir. bu uydu piyasası nasıl bir alem çözemedim next goldmaster sunny vardı en son benim takip ettiğim dönemde onlar para etmiyor mu artık ?

hepsini geçtim kanal geçiş hızı iyi olan bir hd uydu arıyorum artık :)

edit: düzeltme

Boşver !

Son yazdığım mesajımı değerlendirmeye alma...

Başka bir cihaz tavsiyem yoktur.

Uydu cihazı tavsiyesi konusunda sizden başka soru almıyorum.

Uyduculukla alanıyla ilgili başka sorularınız olursa, sorabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • üsteki arkadaş kızdı :) başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum...
  • quote:

üsteki arkadaş kızdı :) başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum...

neta 6400 tavsiye ederim

görüntü kalitesi kendı sınıfındakı dıger markalra göre kat kat ıyıdır kanal geçişleri hızlıdır

http://www.sanalpazar.com/Neta-6400-Full-Hd-Sti-Islemci__isp12034006
  • Syn Herschell;

Aradığınız özellikleri yamışsınız (aşağıda)

"aradığım özellikler

-HD olmalı

-Kanal geçişi hızlı

-optik çıkış olursa sevinirim ama olmasada olur "

Burada 3. şıkta münkünse dedğiniz özellik yani bir kanalı izlerken farklı tranporderde bir kanalıda kaydetme özelliği sadece çift tunerli cihazlarda mümkün ve belirttiğiniz fiyat aralığında çift tunerli HD uydu alıcısı yok. SD olarak var (http://www.hepsidijital.com/SKYBOX-AMG-6688-PVR-ciFT-TUNERLi_300211.html#0) ama siz hd talep ediyorsanız bütçenizi artırmalısınız. Gigablue se plus veya ue plus modellerini çift uydu tunerli olarakta kullanabiliyorsunuz 900 tl lere de çıkmanız gerek yok. Onun dışında next machina hd de işinizi fazlasıyla görecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.